Distribuți acest articol

Senatorul Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD, s-a declarat de acord cu introducerea unui pașaport de vaccinare, idee propusă la Bruxelles de liderii Uniunii Europene.

PSD-istul a spus că în situația de pandemie, este „normal” să se introducă un astfel de pașaport, „din rațiuni de igienă socială și igienă sanitară”.

„Eu cred că este normal acest lucru. Este normal din rațiuni de igienă socială, de igienă sanitară și efectiv pentru a putea să ne desfășurăm activitățile.

Nu cred că anti-vacciniștii sau cei care insistă foarte mult pe drepturile abstracte ale omului au dreptate aici. Cred că trebuie să găsim cu toții soluții pentru ca să putem să comunicăm, să putem să călătorim, să mergem la muncă, să facem tot ce trebuie pentru a crea „plus-valoare” ”, a spus Dîncu.

Sociologul a continuat, afirmând că nu se creează nicio discriminare, pentru că cine nu vrea să se vaccineze, „se izolează singur”.

„Cine nu vrea să se vaccineze, înseamnă că nu vrea să participe la societate și se izolează singur

Trebuie să ne aliniem aici la ceea ce fac și celelalte state, noi nu putem să rămânem într-o capsulă a timpului, în care să nu facem ceea ce face toată lumea”, a concluzionat el.


Distribuți acest articol