Politică

USR susține că românii au înțeles greșit – Legea ‘Firea’ este bună – Protejează copiii și sprijină familiile vulnerabile

Liderul deputaţilor USR, Ionuț Moșteanu, a lansat un atac la adresa partidului AUR și susține că românii au înțeles greșit. Legea “Firea” protejează copiii de separarea familiilor și sprijină familiile vulnerabile.

Ministerul condus de Gabriela Firea a propus în parlament o lege a asistenței sociale dar cu măsuri foarte dure, pe modelul celor din Statele nordice.

Sunt celebre cazurile copiilor români care au fost dramatic desprinși de părinții lor în state precum Suedia sau Norvegia.

Cu o astfel de lege a venit PSD și PNL în parlament, o lege prin care aproximativ 50% din copiii țării sunt în pericol.

Cel mai controversat articol este acela care permite statului Român prin direcțiile de asistență socială să ia copiii români din familiile sărace.

Iată ce a spus Ionuț Moșteanu de la USR: Folosind tehnicile de propagandă învăţate de Simion, au speriat oamenii cu o lege care face fix opusul. O mână de extremişti sunt lăsaţi şi astăzi să facă haos în Parlament. Nu e prima oară când îi lăsaţi, domnule Bode. I-aţi lăsat să zburde liber prin primarii, să invadeze curtea parlamentului. Extremiştii trebuie opriţi”

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

1 comentariu

  1. Bine că n-a fost pe vremea lui Creangă astfel de legi! Dacă erau, noi nu mai citeam poveșt despre „Sfîntul Nicolae”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button