Știrea Zilei

USR își sacrifică principiile – Drulă, Tomac și Orban se unesc pentru a prinde un loc în Parlamentul din 2024

În contextul unei scăderi alarmante în sondaje, Uniunea Salvați România (USR) pare să fie în căutarea unor aliați improbabili pentru a-și menține relevanța pe scena politică. Recent, s-a vehiculat ideea unei posibile alianțe cu PMP și Forța Dreptei, într-o încercare de a consolida opoziția.

Liderii USR, în frunte cu Cătălin Drulă, par să fie dispuși să facă compromisuri semnificative, explorând oportunități de colaborare cu liderii altor partide, precum Eugen Tomac și Ludovic Orban, în ciuda diferențelor ideologice evidente. Această mișcare, pe care criticii o numesc “Alianța Rataților”, este percepută ca un semn de disperare și o încercare de a se agăța de orice ramură în contextul unui declin politic.

Cu alegerile din 2024 în vizor, USR pare să fie dispus să își sacrifice principiile pentru a-și asigura un loc în viitorul parlament. Însă, această potențială alianță ridică semne de întrebare cu privire la coerența și autenticitatea lor ca partid și la capacitatea de a reprezenta cu adevărat interesele alegătorilor.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button