Știrea Zilei

Unii, când aud cuvântul „hoț”, fug ca dracu de tămâie sau se fac că sunt bătuți!

Transmisiile în direct sau înregistrarea şedinţelor de plen, de Birou permanent sau de comisii ar putea fi interzise. PNL, PSD și UDMR au propus modificarea regulamentului. Copreședintele AUR, George Simion, spune că nu va respecta noul regulament al Camerei Deputaţilor.

„Spun cu toată responsabilitatea, nu o să respect noul regulament, o să continui să fac live pe Facebook şi o să arăt toate mizeriile care se întâmplă aici, în Camera Deputaţilor. Este foarte bine să încălcăm regulamentele scrise împotriva Constituţiei şi a libertăţii. Îi încurajez pe toţi, când văd o lege nedreaptă, să încalce Regulamentul şi să suporte consecinţele de rigoare. Eu mi le asum”, a spus liderul AUR..

Simion a adăugat că a aflat cu doar 48 de minute înainte de şedinţa Biroului permanent al Camerei Deputaţilor de marţi după-amiaza, în care s-a decis convocarea Comisiei de regulament pentru miercuri dimineaţa.

„Ei au făcut noaptea, ca hoţii şedinţă. Cu 48 de minute înainte. Au organizat o şedinţă a Biroului permanent cu un proiect de modificare, discutat la o întâlnire secretă de aseară, dintr-un birou, pentru a nu mai permite să se facă live-uri în Parlament. Convocat cu 48 de minute înainte, eu m-am grăbit, era să fac accident în oraş, au spus că mâine la 9,00 dimineaţa, paralel cu plenul, fiind foarte grăbiţi, trebuie să interzică orice live din Parlament. Comisia de regulament, paralel cu plenul, vrea să lucreze ca să nu mai arătăm noi ce se întâmplă aici. Prin regulament o să ne ia banii de indemnizaţii. Noi tot o să arătăm ce se întâmplă aici şi tot o să spunem hoţului „hoţ” în faţă”, a mai spus Simion.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button