Magazin

Un român a reușit să fenteze legea ani de zile – A șofat fără permis timp de 18 ani

S-a crezut mai presus de lege, însă s-a ales cu dosar penal. Este povestea unui bărbat din comuna Târgșorul Vechi, judeţul Prahova, care a şofat timp de 18 ani fără a avea permis de conducere. Speriați că bărbatul ar putea provoca oricând o tragedie, localnicii, dar şi poliţiştii din localitate au început să adune probe împotriva individului.

Bărbatul care a reușit să fenteze legea ani de zile riscă să ajungă după gratii. Acesta a rămas fără permis de conducere în urmă cu 18 ani, după ce fost prins băut la volan. N-a dat doi bani pe sancţiunea primită şi… şi-a făcut propriul cod rutier, unul în care poate conduce oricând, oricum şi în orice condiţii.

Magdalena Rădulescu, purtător de cuvânt IPJ Prahova: În timp ce acţionau pe raza comunei Târgșorul Vechi, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani. În urma verificării documentelor solicitate, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul avea permisul de conducere anulat.

Culmea, bărbatul a mai fi fost prins şi în urmă cu doi ani conducând, fără permis, un tractor. Acum, individul riscă să ajungă după gratii.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button