Politică

Un primar PSD rupe tăcerea: „Mă simt în partid ca în filmele cu mafioți

Primarul Caransebeșului spune că aderarea sa la PSD nu i-a folosit la nimic, că nu i-a adus personal niciun beneficiu și că se simte în partid ca în filmele cu mafioți.

Felix Borcean a răbufnit după ce candidatura sa pentru al treilea mandat de primar al municipiului de pe Timiș și Sebeș a ajuns să fie pusă sub semnul întrebării, chiar dacă apropiații săi l-au avertizat că, astfel, își periclitează viitorul politic.

Adresându-li-se direct lui Silviu Hurduzeu și Ion Mocioalcă, Borcean spune că a intrat în PSD considerându-i părtași la dezvoltarea pe termen mediu și lung a Caransebeșului. 

Iată ce a declarat acesta: „Ceea ce s-a întâmplat ulterior a contrazis complet aspirațiile unui primar independent, care, în naivitatea lui, a crezut că de la Ion la Ion există o diferență. Aproape am intrat în filmul  «Nașul» cu personaje care, pe alocuri, le depășesc ca prestație pe cele din celebra serie imaginată de Mario Puzzo.”

Felix Borcean a ținut să le transmită voalat lui Silviu Hurduzeu și Ion Mocioalcă să nu mai caute variante de posibili candidați pentru Caransebeș, dacă el nu e suficient de bun existând varianta ca drumurile lor să se separe. 

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button