GuvernPolitică

Un Guvern în derivă! PSD, la ordinele lui Ciucă

Avem un guvern de 50 de bani. Atât s-a putut. Marcel Ciolacu s-a agitat ca broasca pe marginea bălții o săptămână pe tema carburanților și acum ne spune că a înfrânt și ascultă ordinele generalului Ciucă. Liberalii nu mai sunt tiriplici. Cei 50 de bani promiși de Guvernul Ciucă-Ciolacu la carburanți se vor evapora în prima săptămână din iulie din cauza inflației. O măsură ridicolă ce ne arată că guvernul e în derivă.

Compensarea vine de la bugetul de stat, adică din banii românilor. Fiindcă Ciucă și Ciolacu ne oferă doar 50 de bani însemnă că nu mai sunt bani la bugetul de stat. Măsurile din pandemie și incompetența guvernărilor PNL și PSD ne duc pas cu pas spre faliment. România plătește doar dobânzi la creditele împrumutate de PSD/PNL/UDMR și USR de peste 4 miliarde de euro anual. România primește credite la dobânzi de 9,3%. Cele mai mari din Europa. Aici nu mai vorbim de creditare ci de camătă.

Ciolacu, ”culcat”!

„PSD a prezentat în ultimele zile mai multe soluții privind reduceri importante ale prețului carburanților. Astăzi, premierul Ciucă a decis varianta unei compensări comune, la care să participe atât statul, cât și operatorii privați, astfel încât prețul carburanților să scadă cu 50 de bani.

Respectăm decizia premierului, dar credem în continuare că alternativa PSD ar fi fost mai bună și ar fi condus la rezultate mult mai apropiate de așteptările românilor. În plus, în multe alte țări europene, soluția compensării a funcționat doar câteva săptămâni, după care prețurile au revenit și au ajuns chiar la niveluri mai mari.

De aceea, dacă operatorii din piață vor crește din nou prețurile peste ceva timp, atunci PSD va reveni in Coaliție cu propunerea unui preț maximal sau a limitării adaosului comercial.”, afirmă PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button