Actualitate

UDMR vrea buletin secuiesc în România. Țara este furată PAS cu PAS, iar Klaus Iohannis tace mâlc

Partidul lui Kelemen Hunor se vede taxat extrem de tăios în interiorul coaliției de guvernare, PSD reacționînd, prin deputatul Radu Cristescu, la planul de introducere a unei cărți de identitate speciale pentru Ținutul Secuiesc.

”Unii ar putea crede că e banc cu unguri, dar, din păcate, e o știre serioasă: UDMR vrea să ceară, fără nici o rușine, introducerea unei cărți de identitate speciale pentru Ținutul Secuiesc din inima României” scrie deputatul pe Facebook.

”Gașca de hiene din fruntea UDMR vrea să facă parte din toate guvernele”

”Dacă nu era presa, care a difuzat această știre șocantă, ne-am fi trezit probabil, ca și altădată, puși în fața faptului împlinit. Adică eventual și în fața unor bariere puse pe șosele, la intrarea în zona pe care UDMR și șefii lor din Ungaria vor s-o facă, pas cu pas, un stat în stat, cu steag propriu, cu buletin de identitate separat, eventual cu Constituție și legi aparte. Mai rămâne ca UDMR să ceară pentru Ținutul Secuiesc și armată separată, ca să fie complet mecanismul sfidării anti-românești de cea mai joasă speță.
De mai mulți ani, tot felul de pseudo-europeni, foarte vocali, îi iau peste picior pe cei care trag alarma, vizavi de planurile UDMR pentru Transilvania, și ne spun că ar fi doar o sperietoare pentru copii mari. Iată că nu e! Această ultimă mișcare plină de tupeu anti-românesc ne confirmă că e vorba de un plan în etape, bine pus la punct, prin care urmașii hunilor vor din nou să pună mâna pe Transilvania, de data asta nu prin forța primitivă a hoardelor înarmate, venite din sălbăticiile Asiei, ci sub scutul perfid al pseudo-europenismului dezbinător, separatist și, în esență, anti-românesc.
De asta gașca de hiene din fruntea UDMR vrea să facă parte din toate guvernele, ca o trupă de autostopiste de pe șoseaua de centură, gata să urce în orice camion.
Ajunge cu cedările sinucigașe în fața acestor prădători parșivi!
Deșteaptă-te, române!” avertizează deputatul PSD.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button