Magazin

Turism și lux pe banii românilor. Carmen Iohannis cu sandale Valentino de 800 de euro în Kenya

Președintele României Klaus Werner Iohannis se află în Kenya pentru o vizită de stat de trei zile. Sosirea sa luni seara face parte din turneul său în patru țări africane. Liderul român împreună cu Prima Doamnă Carmen Johannis au fost primiți de secretarii de cabinet Eliud Owalo și Peninah Malonza, scrie site-ul kenyean KBC.

Potrivit Administrației Prezidențiale a României, președintele Iohannis vizitează Kenya, Tanzania, Cabo Verde și Senegal în perioada 14-23 noiembrie.

Conform jurnalistei Anca Alexandrescu: „Stati linistiti ca au ajuns in Kenya! Nu, nu e in rochita dar e in sandalute! Valentino! Decat 800 euro!”

Această vizită marchează primul angajament politic și diplomatic la nivel înalt cu Africa a unui președinte român în ultimele trei decenii și are ca scop întinerirea relațiilor României cu continentul în contextul mai larg al necesității de revitalizare a relațiilor UE-Africa, a spus administrația prezidențială de la București.

România a adoptat recent Strategia Națională pentru Africa, prin care își propune să revigoreze și să consolideze relațiile.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button