Știrea Zilei

Tudor Chirilă, despre Iohannis: „S-a urcat la putere pe un discurs anti-PSD. A mințit oamenii. Regret că-i ticălos”

Tudor Chirilă a răbufnit la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Artistul susține că Iohannis nu şi-a dorit o Justiţie mai puternică, ci conservarea puterii în mâinile aceleiaşi oligarhii.

„Urcându-se la putere pe un discurs anti-PSD, foarte agresiv aşa, anti-PSD, mergând acolo în ziua cu Ordonanţa 13 să prezideze şedinţa Guvernului, a dat speranţe oamenilor şi a minţit oamenii că şi-ar dori altceva.

De fapt, el nu şi-a dorit o justiţie mai puternică, s-a văzut asta în numirile pe care le-a făcut, de fapt, nu şi-a dorit desfiinţarea SIIJ-ului.

De recomandările din Comisia de la Veneţia nu s-a ţinut cont, de fapt el nu şi-a dorit nimic decât , acum ne dăm seama, nu şi-a dorit decât conservarea puterii în mâinile aceleiaşi oligarhii, care a căpuşat ţara asta de 32 de ani şi în care fiecare participant de la mic la mare are o vină pentru că lucrurile astea nu le poate face o mână de oameni.

O mână de oameni trebuie să-şi răspândească şi să îşi crească reţeaua”, a explicat Tudor Chirilă, la Prima TV.

Întrebat dacă regretă că l-a votat pe Klaus Iohannis, actorul a răspuns: 

“Nu aveam de ales, ce regret să am? Nu aveam de ales atunci. Nu am regrete. Regret că-i ticălos. Nu e un cuvânt tare. Am spus-o şi pe Facebook, e un cuvânt pe care mi-l asum. N-am ştiut chestia asta. Probabil că înapoi în timp e posibil să dau acelaşi vot. Nu pot să cred că madam Dăncilă era altceva sau Victor Ponta. Bine, Victor Ponta avea şi alte probleme, accese de Mao Zedong.”

Back to top button