Politică

Traiul se scumpește și mai rău – PNL și PSD anunță că vor crește taxele și impozitele în scurt timp

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat că ar fi bine să punem capăt acestei isterii în legătură că măriri de taxe, de impozite în viitorul apropiat, el arătând că vor fi decizii ale coaliţiei şi ale Executivului.

Iată ce a declarat acesta: „Ar fi foarte bine să facem deosebire între speculaţiile, zvonurile, poate chiar propunerile care au existat la nivel public în ultimele două, trei săptămâni şi deciziile care vor urma.”

Purtătorul de cuvânt al PNL a arătat că în ceea ce priveşte cheltuielile bugetare, ar prefera, înainte de a avansa public câteva soluţii, să aibă o analiză clară a ceea ce înseamnă în momentul de faţă aceste sume alocate instituţiilor statului.

Liberalul a afirmat că nu poate confirma public niciun fel de idee vehiculată în spaţiul public legată de mărire de taxe şi impozite sau propuneri de eliminare a anumitor facilităţi, pentru că nu există o decizie în acest sens.

”Probabil că Guvernul în scurt timp va decide şi le va promova”, a arătat el.

Stroe a fost întrebat dacă reducerea de cheltuieli se va referi şi la tăierea banilor pentru benzină şi motorină pentru maşinile din instituţiile publice.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button