Politică

Titus Păunescu(AUR): Timp de 30 de ani absolut toate guvernările și-au bătut joc de infrastructura feroviară românească!

Deputatul AUR, Titus Păunescu, acuză guvernările trădătoare de țară PSD/PNL că au distrus infrastructura feroviară românească în ultimii 30 de ani.

„Timp de 30 de ani absolut toate guvernările și-au bătut joc de infrastructura feroviară românească!

Am ajuns, astăzi, în situația în care, unele rute sunt parcurse într-o durată mai mare de timp decât la începutul secolului!

Locomotive vechi, care iau foc sau se strică în mijlocul câmpului – pentru că cele bune, care au mai rămas, sunt închiriate firmelor private – vagoane în care aerul condiționat e doar un vis frumos, întârzieri de sute de minute – asta primește de zeci de ani călătorul român.

Și pentru că domnilor de la Transporturi li s-a părut că așa trebuie să fie situația, biletele CFR s-au scumpit în vara asta.

Iar deciziile absurde continuă pentru că, de ce nu, ministrul Grindeanu – alt doftor fără doctorat – nu circulă cu trenul, ca restul lumii, de ce-ar merge 10 ore până la Timișoara, când ar putea face 50 de minute cu avionul și cu biletul plătit din banii noștri?!

Cum spuneam, ultima mărgică a ministrului este să scoată, începând de luna viitoare, vagoanele de dormit și cele de tip cușetă de pe ruta Cluj – Oradea.

În caz că nu știți, cei aproape 900 de km se parcurg, oficial, în 18 ore și 23 de minute! Neoficial, Dumnezeu cu mila!

Deci, călătorii vor trebui să anchilozeze pe scaunele de clasa a II-a, singura rămasă în trafic, aproape o zi întreagă! Ăsta este adevăratul preț pe care îl plătim pentru cei 30 de ani de hoție neîntreruptă, pe lângă biletele de avion ale unui ministru rupt de realitate!

Dar, din 2024, se va face #dreptatepentruRomânia!

Să fim uniți!”, a declarat deputatul AUR Silviu Titus Păunescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button