Politică

Titus Păunescu: Într-o țară unde oamenii trăiesc la limita sărăciei, baronii de la ASF au salarii de 12 mii de euro

Deputatul AUR Silviu Titus Păunescu afirmă că actuala conducere a statului își bate joc de românii aflați în suferință din cauza sărăciei enedemice, în timp ce baronii de la ASF și-au mărit din nou salariile pe spatele poporului.

„Astăzi, vă spun, în continuare, despre cum coaliția de guvernare PNL-PSD-UDMR își bate joc de noi, pe banii noștri.

Așa că, în timp ce mii de șoferi din România plătesc polițe RCA mai scumpe, ca urmare a falimentului City Insurance, conducerea Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) și-a majorat salariile, de parcă ar fi făcut ceva ca să merite asta!

Desigur, ar fi putut să facă ceea ce au în fișa postului, adică să protejeze cetățenii de lăcomia asiguratorilor, spre exemplu, dar au ales să n-o facă, deoarece știu că nu-i trage nimeni la răspundere. Încă.

Spre exemplu, Nicu Marcu, președintele ASF, are un salariu de 12.500 euro/lunar, iar Elena Doina Dascălu, prim-vicepreședinte ASF, 11.000 euro/lunar.”, a declarat Titus Păunescu.

Deputatul AUR consideră că este inadmisibil să avem asemenea salarii la stat, în timp ce milioane de români trăiesc în sărăcie.

„Din 2024, vom face #dreptatepentruRomânia! E inadmisibil să ai asemenea salarii într-o țară în care milioane de oameni trăiesc la limita sărăciei!”, a mai spus Titus Păunescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button