Politică

Titus Păunescu: Guvernul lasă oamenii pe drumuri, în șomaj și sărăcie, doar pentru ca băieții deștepți din energie să facă profituri uriașe pe spinarea populației!

Deputatul AUR, Titus Păunescu, prezintă situația dezastruoasă în care a fost aruncată România de guvernele lui Iohannis și acuză coaliția toxică că lasă oamenii pe drumuri, în somaj și sărăcie, doar pentru ca băieții deștepți din energie să facă profituri uriașe pe spionarea populației.

Germania își redeschide toate termocentralele, în timp ce România trebuie să le închidă pe toate, până în 2025!

Multe țări din Europa își redeschid minele – Anglia, Franța, Germania, Polonia, noi, nu, din contră lăsăm oamenii pe drumuri, în șomaj și sărăcie, doar pentru ca băieții deștepți din energie să facă profituri uriașe pe spinarea populației!

În plus, România nu mai are nici un control asupra extracției, importului și prelucrării petrolului, nu mai are industrie petrochimică și chimică, iar întreaga producție de carburanți este controlată de alte țări: Rusia prin LukOil și Gazprom, Kazakstan prin Rompetrol, Ungaria prin MOL, Austria (+ Rusia) prin OMV, Azerbaijan prin SOCAR!

Când trebuie să răspundă în fața Parlamentului, miniștri, precum Virgil Popescu, dau bir cu fugiții, sfidând, practic, o țară întreagă!

Iar dacă înainte, mereu, era invocată ”greaua moștenire”, acum războiul din Ucraina a picat numai bine pentru a masca, în continuare, incompetența și hoția clasei politice!

Ajunge!

Trebuie să facem dreptate pentru România.”, a declarat deputatul AUR, Titus Păunescu.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button