Distribuți acest articol

La Timișoara a avut loc un incendiu în Piața de Flori, fapt ce a declanșat un scandal cu atacuri și jigniri între primarul Dominic Fritz și Ionuț Nasleu, directorul Piețe SA.

Primarul Dominic Fritz i-a cerut Consiliului de Administraţie de la Pieţe SA să îl demită pe directorul societăţii, Ionuţ Nasleu.

,,Cer Consiliului de Administraţie al Pieţe SA să-l demită de directorul Ionuţ Nasleu. Incendiul din Piaţa 700 este rezultatul unor greşeli manageriale grave. Nu a asigurat condiţii decente pentru comercianţii de flori şi nu s-a asigurat că această hală respectă legislaţia cu privire la prevenirea incendiilor.

Dl Nasleu a preluat Pieţe SA pe profit, dar, după doi ani cu el la conducere, societatea a ajuns la pierderi de aproape 3 milioane de lei. Comercianţii care îşi desfăşurau activitatea în hala de flori din Piaţa 700 ar putea fi mutaţi temporar în zona de legume-fructe, dar analizăm mai multe soluţii ca să poată să-şi desfăşoare activitatea în condiţii decente şi în siguranţă”, a declarat Dominic Fritz, de la piaţa distrusă de incendiu.

Răspunsul directorului Ionuț Nasleu nu a întârziat să apară.

„Ţin să fac câteva precizări scurte referitoare la acuzaţiile primarului Dominic Fritz de astăzi. Investiţiile în modernizarea pieţelor se fac de către Primărie, nu de către SC Pieţe SA. Pierderile s-au cumulat deoarece, de când sunt director, am făcut reparaţiile pe care Primăria nu le făcuse în ultimii 12 ani. Aceste reparaţii au permis funcţionarea pieţelor în condiţii decente până se alocau fonduri de către Primărie pentru investiţii majore. Pieţarii au apreciat ajutorul pe care l-am acordat mereu şi deschiderea cu care le-am tratat şi rezolvat solicitările, de câte ori a fost nevoie”, a scris Nasleu.

Nasleu îl consideră pe Dominic Fritz, un fel de Bianca Drăgușanu în mediul online și l-a numit „prost”.

„Dl primar pare că devine un influencer online, la concurenţă cu Bianca Drăguşanu. Are consilieri mulţi, dar pare că sunt degeaba…Prostul de Fritz îmi cere demisia, dar sa explice ca e deoasit, sa susţină P.S. Mă întreb, când a fost sincer dl primar – când m-a lăudat că am găsit soluţii pentru pieţari în perioada când aceste spaţii erau închise, sau acum, când îmi cere, din nou, demisia. Să profiţi de acest nefericit accident pentru a cere demisii şi demiteri ca să îţi ascunzi neputinţa, asta da tehnică de influencer mediatic! când a fost sincer dl primar – când m-a lăudat că am găsit soluţii pentru pieţari în perioada când aceste spaţii erau închise, sau acum, când îmi cere, din nou, demisia”, a mai scris Nasleu, pe Facebook.


Distribuți acest articol