ActualitateMagazin

Tată pentru a treia oară! Unul dintre cei mai iubiți prezentatori TV se pregătește să fie tată de fetiță: ”Sunt leșinat de nerăbdare”

„AMR 9 zile. Aseară ne-am jucat puțin cu acuarelele. A fost rândul Bebelunei să îi pictez casă. Să avem o săptămana frumoasă, dragilor!”, a scris Șerban alături de o poză cu burtica soției lui, deja în ultimul trimestru de sarcină.

serban copot

Fostul membru al trupei Animal X și actualul prezentator al emisiunii „iUmor” a dezvăluit vara aceasta că va deveni din nou tătic. Anunțul a fost făcut chiar de ziua lui de naștere, astfel că după ce le-a mulțumit fanilor săi pentru urări, i-a anunțat că soția lui este însărcinată.

Citește și: Cel mai îndrăgit artist latino a devenit tătic pentru a treia oară!

„Vă mulțumesc din suflet pentru urări dragilor! Dar cel mai important cadou va veni la sfârșitul lui noiembrie când mult iubita mea soție o să aducă pe lume o fetiță. Sunt leșinat de nerăbdare să fiu tată de fetiță. Tot binele din lume va doresc și va mărturisesc că sunt fericit până la Dumnezeu și înapoi!”, a scris prezentatorul. 

serban copot, roxana si cei doi copii

Șerban Copot și soția lui, Roxana, sunt împreună de mai bine de 15 ani și au doi copii: Teddy, în vârstă de 9 ani și Alex, 4 ani, de dragul cărora prezentatorul TV a lansat şi două cărţi pentru copii.

 » sursa: www.qbebe.ro

Back to top button