Opinii

Tânăr liberal: „Conducerea PNL este o rușine. Avem preşedinte un fost deţinut în SUA şi secretar general un fost PSD-ist”

Sergiu Senciuc este un tânăr liberal în vârstă de numai 19 ani care a taxat în termeni duri actuala conducere a PNL, despre care afirmă că “este o ruşine”. Senciuc etichetează congresul PNL din 25 septembrie drept o “mascaradă” la care, “un fost deţinut în SUA, a fost ‘ales’ preşedinte iar drept secretar general un fost PSD-ist”.

„Dacă mai există ceva care mă face să fiu membru PNL după mascarada din 25 septembrie 2021, este respectul faţă de istoria partidului şi munca pe care am depus-o la construirea unei organizaţii de la zero, în plină pandemie şi într-o guvernare dur criticată. Deşi sunt un simplu puşti de 19 ani care s-a înscris în PNL în ziua în care a devenit major, actualmente membru plătitor de cotizaţii, spun răspicat şi fără teamă că actuala conducere a PNL este o ruşine!

Florin Cîţu, un fost deţinut în SUA, a fost ‘ales’ (între ghilimele pentru că până şi dumnealui ştie că nu reprezintă dorinţa majorităţii membrilor PNL), preşedinte (cu literă mică deoarece şi dumnealui ştie că este depăşit de situaţie), iar drept secretar general avem un fost PSD-ist. O mică, dar dureroasă sinteză a noilor noştri lideri”, a scris tânărul liberal, pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, Senciuc precizează că nu îi este frică să se confrunte cu conducerea partidului, cu atât mai mult cu cât nu este “legat într-o funcţie publică” şi nu trăieşte din politică.

„Nu îmi este frică să-mi confrunt conducerea partidului. Nu sunt legat într-o funcţie publică, nu trăiesc din politică şi nici nu am semnat vreodată un compromis. Sunt om liber. De aceea, vă mărturisesc că sunt plin de pace când scriu aceste adevăruri amare, chiar sub ameninţarea de a fi exclus din partid. Treaba lor dacă vor proceda astfel, vor avea doar de pierdut. Însă dacă tot se auto-numesc liberali, deşi nu-i cred, îmi vor respecta dreptul la libera exprimare în interiorul partidului, aşa-i frumos.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button