Opinii

Tamara Milenkovic Kerkovic(Serbia), la București: În ultimii ani am trăit o dezumanizare, o desuveranizare și o desocializare!

Alianța pentru Unirea Românilor a organizat o mega conferință la București, la care au participat 70 de parlamentari, europarlamentari și experți din 22 de state europene. Politicieni de rang înalt din Europa, europarlamentari și experți de renume au răspuns invitației liderului AUR, George Simion pentru a participa la conferința organizată de AUR.

Prezentă la această conferință a fost și Tamara Milenkovic Kerkovic, vicepreședintele partidului Dveri, un partid politic național conservator de dreapta din Serbia. Aceasta susține că în ultimii ani am trăit o dezumanizare, o desuveranizare și o desocializare!

„Mulțumesc gazdelor noastre, domnului președinte George Simion, care ne-a invitat la acest eveniment pentru a regândi fundamentele valorilor noastre, fundamentele vremurilor noastre și ale spațiului nostru. Credința noastră creștină, națiunile noastre eroice și familiilor noastre iubite, acestea sunt valorile pe care le împărtășim cu toții.

În ultimii ani am trăit o dezumanizare, o desuveranizare și o desocializare! Dezumanizare în sensul transformării însăși noțiunii de ființă umană. Este vorba despre transformarea biologică a oamenilor prin aparația tehnologiilor de reproducere, a curentului LGBTQ și a politicilor liberale. Toate acestea reprezintă un atac la intimitate prin intermediul tehnologiile digitale.

Cel de-al doilea element este desuveranizarea, care de fapt face obiectul conferinței de astăzi. Acesta creează dreptul de a interveni pe plan politic, economic, pe planul dreptului și pe plan militar. Practic, acest lucru ne-a distrus suveranitatea națională.

Al treilea element este desocializarea, iar forțele care creează acest element duc la fragmentare socială, la distanțare socială la deteriorarea familiilor și la migrația activă în interiorul Europei. Toți acest vectori, în cursul crizei covid, ne-au deteriorat viețile, națiunilor noastre și însăși existența statelor noastre.„, a spus Tamara Milenkovic Kerkovic, vicepreședintele partidului Dveri din Serbia.

În cadrul evenimentului, se vor emite două documente extrem de importante: o declarație referitoare la agresiunea rusă din zonă și „The Bucharest Declaration”, o rezoluție care vizează partide politice, grupuri de inițiativă și ONG-uri al căror scop este construirea unei Europe unite în diversitate.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button