Distribuți acest articol

Ștefan Mandachi a fost pus la zid de presa mincinoasă și politicienii parveniți care au distrus economia românească, după ce la unul dintre restaurantele acestuia a avut loc un eveniment cu 200 de persoane unde a descins poliția lui Bode.

Aici nu vorbim dacă s-a greșit sau nu de către cineva pentru că „ei”, cu mânie proletară l-au pus la zid pe Ștefan Mandachi deși acesta nu avea cunoștință despre ce se întâmplă în acea locație și este un cunoscut că un adept al corectitudinii și respectării legii. L-au atacat furibund și disperați pentru că el a luptat pentru români, pentru autostrada Moldovei și pentru că a stricat jocurile clasei politice mafiote din România.

Nu mai cădeți în această capcană a presei mincinoase și aservite clasei politice. Verificați informația din mai multe surse și puneți în balanță ce a făcut omul bine și ce a făcut rău înainte de a critica. Noi cetățenii României trebuie să ne apărăm drepturile și să ne respectăm reciproc, nu să ne urâm între noi cum își doresc politicienii.

Ștefan Mandachi este un exemplu pentru români

Deoarece am citit pe net o știre care mă vizează (deși sunt complet nevinovat) țin să clarific pe scurt:

  1. Dețin 70 restaurante. Nici să fiu SUPERMAN nu mă pot teleporta în toate în aceeași zi. Este logic că la un asemenea nivel să deleg managementul. De pildă, astăzi eram în drum spre Olanda.
  2. Încă de acum 12 luni, am dat o DISPOZIȚIE SPECIALĂ, NENEGOCIABILĂ, ABSOLUTĂ: nu încălcați nicio prevedere legală anti-covid19 și așteptați AVIZUL ȘI SEMNĂTURA AVOCATULUI! Din pricina acestei reguli stricte, echipele mele au refuzat SUTE DE EVENIMENTE. SUTE, fără să stau la negociere cu vreun client. Răspunsul este clasic: în toate saloanelele companiei nu se organizează evenimente! PUNCT.
  3. Întrucât toate afacerile mele au fost afectate masiv din pricina Covid19, de la începutul pandemiei și până la prezenta postare am făcut toate demersurile care m-am transformat într-un susținător înrăit al tuturor formelor de luptă împotriva Covid19. Pe hotelurile și restaurantele mele scrie clar: NU INTRI FĂRĂ MASCĂ și fără respectarea draconică a tuturor măsurilor de protecție! Ba chiar oferim și premii salariaților care respectă măsurile anti-covid.
  4. Ce măsuri iau dacă se încalcă regula? Foarte simplu, CA ȘI ÎN CAZUL DE FAȚĂ: dacă se demonstrează că au încălcat legea, VA FI DEMISĂ ÎNTREAGA ECHIPĂ FĂRĂ NICIO EXCEPȚIE. Așa că răspunsul meu este limpede și nu voi accepta nicio scuză, pretext sau explicație injustă: vor fi demiși toți cei responsabili: vâzări, management, operațional, juridic.
  5. Hotelul are 3 restaurante, care trebuiesc ținute deschise conform legii pentru a putea servi clienții. Așa cum au constatat și organele de control, restaurantul era ocupat la 26%, cu respecterarea distanțelor legale. Când voi ajunge la Suceava, pot pune la dispoziția tuturor imaginile, întrucât sunt în spațiu public. Din imagini veți putea observa singuri, cu ușurință că: nu exista nici formație, nici muzică, nici DJ, niciun sunet, niciun dans, nici mire, nici mireasă și se pot vedea respectarea cu sfințenie a tuturor măsurilor de distanțare.
  6. Totuși, mi se pare incorect să arunci o știre neverificată care poate să facă rău în mod gratuit.

Distribuți acest articol