Fără categorie

Șoșoacă și-a trădat votanții. Nu mai vrea RoExit, va avea salariu de zeci de mii de euro

Diana Șoșoacă, figura controversată a politicii românești, a șocat recent scena politică și propriii susținători printr-o schimbare radicală de poziție. Cunoscuta senatoare, care a militat fervent pentru ieșirea României din Uniunea Europeană (RoExit), și-a declarat acum opoziția față de acest demers, o schimbare care i-a atras acuzații de trădare din partea votanților săi.

Schimbarea de direcție a Dianei Șoșoacă vine în contextul obținerii unei noi poziții, care îi asigură un salariu de zeci de mii de euro în Parlamentul European. Aceasta transformare dramatică a generat valuri de nemulțumire și critici din partea electoratului care o susținea ferm pentru poziția sa anti-UE. În campaniile electorale anterioare, Șoșoacă a fost vocală și categorică în pledoariile sale pentru independența României de structurile supranaționale, atrăgând astfel un segment important al electoratului eurosceptic.

Multe voci din rândul susținătorilor săi văd această schimbare drept o trădare flagrantă a valorilor și promisiunilor care au definit cariera sa politică. „Ne-a înșelat așteptările și ne-a trădat încrederea. Am votat pentru o Românie liberă de influența UE, nu pentru cineva care să profite de pe urma acesteia,” a declarat un susținător dezamăgit. Sentimentul general în rândul celor care au susținut-o pe Șoșoacă este de frustrare și dezamăgire profundă.

Decizia Dianei Șoșoacă de a renunța la susținerea RoExit în favoarea unui salariu considerabil mai mare într-o nouă poziție politică la Bruxelles ridică semne de întrebare serioase asupra angajamentului său față de principiile pe care le-a promovat. Rămâne de văzut cum va evolua percepția publicului și care vor fi consecințele pe termen lung ale acestei schimbări asupra carierei sale politice și asupra încrederii electoratului SOS.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button