Știrea Zilei

Șoșoacă reacționează după ce Iohannis a cerut toleranță zero din partea anchetatorilor: „Suntem conduşi de trădători şi sclavi”

Președintele Klaus Iohannis cere anchetatorilor să procedeze ca la carte în scadalul senatoarei Șoșoacă cu presa italiană. După ce scandalul a ajuns să fie promovat în presa internațională, Iohannis spune că astfel de incidente nu trebuie să mai aibă loc.

„Este un incident absolut regretabil și trebuie să fim foarte clari, sechestrarea de persoane se sancționează conform legii și în România. Nu vreau să mă antepronunț. Organele legii trebuie să își facă datoria cu vârf și îndesat. Aștept concluziile anchetei și apoi o să exprim. Solicit verificări la sânge ca să nu mai existe astfel de incidente”, a spus Iohannis.

Diana Şoşoacă a răbufnit după reacţiile lui Arafat, Bode şi Iohannis în cazul scandalului cu jurnalista din Italia. Senatoare spune că nicio entitate nu are voie să intervină într-o anchetă penală.

„Trecand de pozitia mea oficiala ca senator, raman avocat. Nicio entitate nu are voie să intervina intr-o ancheta penala, unde doar procurorii pot decide cum se desfasoara aceasta. Mai mult, doar judecatorul decide asupra masurilor care se iau.

Este pentru prima data in istoria Romaniei cand implicarea este făţisă, fara niciun fel de ascunzis. Nu au dreptul sa vorbească cu privire la o ancheta penala in desfasurare. Aceasta constituie trafic de influenta.Constitutia romaniei este jucata in picioare de toata lumea.Statul italian trebuie apreciat pentru că îşi apără jurnalista. Noi aratam ca suntem condusi de tradatori si sclavi”, a spus Diana Șoșoacă.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button