Opinii

Sorin Muncaciu(AUR): „Testarea vaccinurilor nu a inclus și femeile gravide sau pacienții care au făcut deja boala”

Sorin Muncaciu, doctor și deputat AUR, a fost invitat la emisiunea Alert News prezentată de Georgiana Bangălă pentru a dezbate câteva subiecte de actualitate. Emisiunea poate fi urmărită pe Facebook prin link-ul următor: https://fb.watch/5zqqOGvZhB/

Primul subiect dezbătut în emisiune a fost despre lansarea în Republica Moldova a partidului AUR și ce înseamnă acest lucru pentru România.Noi suntem consecvenți în politicile noastre, iar ceea ce am spus în program am tradus în fapte. Faptul că Maia Sandu a dizolvat Parlamentul și a apărut această oportunitate a alegerilor anticipate, ne-a condus la gândul că este momentul să ne înscriem în lupta pentru Republica Moldova, iar AUR să fie de ambele părți ale Prutului. În viziunea noastră vom uni toți etnicii români pentru că asta înseamnă o România unită.

Este clar că cei care au condus până acum Republica Moldova nu vor vedea cu ochi buni partidul AUR unionist. Pentru noi, reîntregirea țării înseamnă mult mai mult, iar faptul că cetățeni români sunt într-un alt stat românesc este inacceptabil. Domnul Băsescu a încercat să acorde cetățenie română cetățenilor moldoveni, dar această acțiune a urmărit decât scopuri electorale și nu o unire de fapt. România trebuie să devină o țară unitară și acesta este scopul generației noastre.” afirmă domnul Sorin Muncaciu.

Un alt subiect dezbătut în emisiune a fost despre eliminarea unor restricții și ce înseamnă acest lucru pentru libertate: „Este un pas spre revenirea la normalitate. Se spune sus și tare că interesul personal al unui cetățean român trebuie să se supună interesului general al României, iar pe timp de pandemie interesul general este că toată lumea trebuie urmeze niște reguli pentru a evita îmbolnăvirea. Dacă stăm să ne uităm atent, acest lucru nu este adevărat, pentru că nu toți cetățenii români au viața în pericol. Majoritatea oamenilor sub 50 de ani, care nu au alte comorbidități, au rata foarte mică de mortalitate, iar aceștia nu intră în categoria aceea de risc.

Din punctul meu de vedere, vaccinurile au niște probleme serioase în momentul de față. Există categorii de pacienți care au fost excluși de la studiile făcute pentru vaccin, cum ar fi: femeile gravide și pacienții care au făcut deja boala. Un aspect grav este faptul că aceste categorii au fost incluse după aprobarea acestor vaccinuri.” susține domnul doctor Sorin Muncaciu.

Urmăriți emisiunea integral pe Facebook prin link-ul următor:

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button