Distribuți acest articol

Sorin Muncaciu, doctor și deputat AUR, a fost invitat la emisiunea Alert News pentru a discuta despre întâlnirea reprezentanților AUR Moldova cu AUR România, vaccinarea copiilor împotriva Covid-19, dar și alte subiecte de actualitate ce pot fi urmărite prin linkul următor: https://fb.watch/5_R0-dvmJz/

Primul subiect dezbătut în emisiune a fost despre întâlnirea reprezentanților AUR Moldova cu AUR România: “Partidul AUR Moldova este organizat, înscris și oficial. Ne-am adunat cu toții pentru a avea ocazia de a ne cunoaște și de a discuta despre viitoarele strategii și metode de a ne înscrie în alegerile din 11 Iulie. Am avut discuții despre orientarea partidului și ideile pe care noi le promovăm, iar pe plan central fiind unirea tuturor românilor. Pentru noi, reîntregirea nației este sfântă și nu avem un țel mai mare decât acesta.

Partidul AUR Moldova este pregătit pentru alegerile anticipate, iar pentru acest lucru a fost absolut necesar să avem o listă de candidați credibili, niște oameni dedicați țelurilor și idealurilor noastre. Vlad Bilețchi, președintele AUR Moldova, mi-a făcut o impresie deosebită și este din aceeași tăietură ca și George Simion. Acești oameni și-au sacrificat averea și viața personală pentru scopul de reîntregire a nației noastre.

Suntem partidul pentru unirea tuturor românilor și vom fi fideli idealului și credinței noastre. Pe domnul Chirtoacă și pe domnul Munteanu nu i-am cunoscut și îmi vine greu să am o părere bazată pe informații, dar mi-au plăcut discursurile susținute de cei doi. Partidele politice din Moldova au început atacurile asupra AUR chiar dacă este înființat de curând și nu are legătură cu vechea clasă politică de la Chișinău. Partidul AUR Moldova denotă putere și concurență, deoarece acest partid a avut câteva puncte la care ei nu s-au așteptat la alegerile din România. Cel mai bun exemplu este votul din Diaspora, unde AUR a învins USR-ul. Românii din Diaspora s-au convins că noi suntem un partid naționalist și care vrem propășirea nației române.” afirmă Sorin Muncaciu.

Un alt subiect dezbătut în emisiune a fost despre ridicarea restricțiilor cu privire la purtatul măștilor în aer liber, și cât de mult au ajutat aceste restricții în combaterea pandemiei: Niciodată nu s-a demonstrat că aceste restricții de mișcare și libertate au ajutat în combaterea pandemiei. Boala se transmite în marea majoritate prin aerosoli. Faptul că autoritățile spun că masca te protejează este o falsă protecție. O grămadă de oameni s-au infectat, crezând că sunt protejați, dar de fapt masca nu împiedică aerosolii. Singura scuză pe care pot să o dau pentru aceste restricții abuzive este frica de la începutul pandemiei, atunci când nimeni nu știa cât de repede și cât de gravă este această boală. SUA și multe țări europene au lucrat la niște protocoale, bazate pe date reale, pentru a combate numărul mare de cazuri de infectări. România nu a avut o politică sanitară sănătoasă pentru a combate numărul de cazuri, iar marele grup de comunicare a ministerului a decis lockdown total și așteptarea vaccinului. A fost o mare eroare faptul că nu am avut un protocol de la începutul pandemiei.

Cel mai grav lucru care se întâmplă este vaccinarea copiilor. Centrul European a anunțat că va certifica vaccinul Pfizer la copii, iar domnul Gheorghiță a și anunțat că se apucă să facă vaccinare. Dar nimeni nu stă să se gândească dacă este moral sau dacă din punct de vedere al eticii medicale este posibil. Această grupă de vârstă, între 12 și 18 ani, are mortalitate și morbiditate statistic zero. Nu au niciun avantaj din această vaccinare. Atunci când îi vaccinezi, de fapt se adaugă un act medical care are morbiditate și mortalitate legată de actul medical în sine.” susține domnul Sorin Muncaciu, deputat AUR.

Urmăriți în continuare emisiune pe Facebook prin linkul următor: https://fb.watch/5_R0-dvmJz/


Distribuți acest articol