Opinii

Sorin Muncaciu(AUR): „Baza dictaturii este atunci când copiii sunt vaccinați numai pentru ca populația să atingă această imunitate colectivă”

Sorin Muncaciu, doctor și deputat AUR, a venit la emisiunea Alert News, prezentată de Georgiana Bangălă, pentru a dezbate vaccinarea copiilor, dar și alte subiecte de actualitate. Urmăriți această emisiune pe Facebook prin următorul link: https://fb.watch/6kbN_kTu4z/

„Rămân la părerea că această vaccinare a copiilor este absolut neindicată din punct de vedere medical. Această grupă de vârstă 12-18 ani nu face forme grave de boală, având câteva cazuri izolate destul de severe. Statistic vorbind, această grupă de vârstă are mortalitate și morbiditate zero. Statistica germană spune că la 14 milioane de copii au existat 1200 de pacienți cu covid. Au fost întregistrate 7 decese la grupa de vârstă 12-18 ani și 12 decese la copii sunt 12 ani. Din acest punct de vedere, morbiditatea și mortalitatea este zero la această grupă de vârstă și este irațional să vaccinăm.

Se sacrifică această categorie de vârstă și se impun niște riscuri inutile, numai pentru ca populația în general să atingă această imunitate colectivă, iar de aici intrăm în domeniul filozofic. Dacă noi admitem cel mai mare bun pentru cel mai mare număr al societății, aceasta este baza dictaturii. Această categorie de vârstă poate fi ignorată și poate fi vaccinată fără să fie nevoie numai pentru binele colectiv. Acesta este colectivismul, acesta este baza dictaturii”, afirmă Sorin Muncaciu, despre vaccinarea copiilor.

Un alt subiect dezbătut în emisiune a fost despre moțiunea de cenzură, inițiată și citită de PSD: „Domnul senator Romașcanu a citit în Parlament această moțiune de cenzură. Am fost atent la toate capitolele și a-și fi putut să adaug câteva lucruri grave pe care această guvernare le-a făcut cu privire la erorile medicale. Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu vine dup un an de haos și gafe impardonabile. Acest guvern trebuie să cadă pentru că din punct de vedere medical nu și-a făcut treaba. Nu mai vorbim de închiderea altor spitale pentru bolnavii cronici. Din punctul meu de vedere, am motive să cerem demisia acestui guvern sau cel puțin a ministrului Sănătății.”, afirmă Sorin Muncaciu, deputat AUR.

Urmăriți în continuare această emisiune pe Facebook prin următorul link: https://fb.watch/6kbN_kTu4z/

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button