Opinii

Sorin Muncaciu (AUR): „Vrei să călătorești? Vaccinează-te. Este clar o formă de discriminare”

La emisiunea Alert News cu Georgiana Bangălă a fost invitat domnul doctor Sorin Muncaciu, deputat AUR, pentru a discuta despre pașaportul de vaccinare, campaniile de vaccinare, dar și alte subiecte de actualitate.

Domnul Sorin Mucaciu vorbește despre decizia OMS de a nu susține introducerea obligatorie a pașaportului de vaccinare.

„Organizația Mondială a Sănătății nu susține decomandată acest pașaport, deoarece nu este clar dacă vaccinul determină imunitate și blochează transmiterea virusului. Nu există nimic anterior ca experiment care să ne confirme ce fel de reacții pot să apară peste 2-3 ani. Această vaccinare este experimentală și din păcate toată populația lumii care se vaccinează, participă defapt la un experiment. OMS a determinat guvernele să își asume responsabilitatea și să plătească în cazul unor reacții adverse dure pentru pacienți.

Vrei să călătorești? Vaccinează-te. Vrei să te duci la stadion? Vaccinează-te. Este un mod foarte mafiot de a pune problema și este din punct de vedere moral un lucru josnic. Te forțează prin faptul că poți să-ți reiei viața ta anterioară dacă te vaccinezi. Este clar o formă de discriminare pentru acea parte a populației care din multe motive nu poate să se vaccineze.

Întrebat ce părere are despre soluția doamnei Andreea Moldovan de a carantina total țara pentru două săptămâni, domnul Sorin Muncaciu răspunde: „În orice insulă cu o populație de 20 de persoane, soluția doamnei Moldovan de carantină totală ar funcționa. Este absurd să vorbim de acest lockdown total când vorbim de o populație de 20 de milioane de oameni.”

Domnul Sorin Muncaciu vorbește despre declarația Președintelui Klaus Iohannis privind favorizarea transmiterii virusului de schimbările climatice din România. „Nu există nici o bază ștințifică pe care domnul Iohannis să o înțeleagă și să o dezvolte sau să o demonstreze. Nu există dovezi în acest sens privind transmiterea pandemiei datorită schimbărilor climatice. Eu nu cunosc un alt politician din Statele Unite ale Americii sau din Europa care să afirme lucruri de genul acesta fără să vină cu o dovadă. Domnul Iohannis ne-a obișnuit cu afirmații de genul acesta fără absolut niciun fel de bază.

Puteți urmări intergral emisiunea aici:

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button