Politică

Sorin Grindeanu explică de ce merge cu elicopterul prin țară: „Să știți că voi continua să procedez la fel”

Sorin Grindeanu, a efectuat vizite pe mai multe șantiere din țară, iar faptul că s-a deplasat cu elicopterul a generat discuții în spațiul public. Grindeanu a explicat că alege această modalitate de a călători pentru că vrea să ajungă pe mai multe șantiere într-o singură zi, iar dacă ar călători cu mașina ar trebui să facă un turneu de mai multe zile care ar genera costuri mai mari decât deplasările cu un elicopter al statului român, unde singurul cost este combustibilul.

Iată ce a declarat acesta: „Am fost prima oară în jurul Brașovului, după care am fost lângă Târgu Mureș, între Câmpia Turzii și Chețani. După aceea, la Cluj am vizitat alte două șantiere, după aceea am fost de la Zalău la Suplacul de Bacău, după aceea am fost la Simeria.”

În mod evident era nevoie de mai multe zile pentru un astfel de tur. Nu am fost singur, am fost și cu șeful de la Drumurile Naționale și cu șeful de la CFR etc. Dacă ați trage linie ați vedea că ar fi costat mult mai mult dacă aș fi fost cu mașina, aș fi luat și cazare pe undeva și restul cheltuielilor. Ca să clarific, voi continua să efectuez astfel vizite pentru că într-o zi reușesc să acopăr foarte multe șantiere.”, a spus Sorin Grindeanu.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button