ActualitateRecomandarea redacției

Sondajele elimină manipulator contracandidați relevanți precum Claudiu Târziu de la AUR

Sondajele de opinie făcute la comandă politică de PNL, PSD sau USR elimină în mod manipulator contracandidați politici care prezintă relevanță.

Este și cazul Bucureștiului unde sondajele comandate îl elimină pe Claudiu Târziu de la AUR, politician conservator de dreapta care are peste 5% din opțiunile de vot, situat pe același parlier cu Traian Băsescu.

Eliminarea oponenților din partidele noi este o strategie de a scoate din ochii opiniei publice personaje ce ar putea încurca. Ori Claudiu Târziu și George Simion încurcă prin susținerea unui partid nou, format din oameni noi și tineri.

Partidele politice dispun de milioane de euro, bani furați sau subvenția lunară sau electorală de la stat.

Numai luna trecută PSD, PNL și USR au încasat aproape 60 de milioane de lei. Cu acești bani se plătesc sondaje mincinoase, formatori de opinie, personaje dubioase ce lucrează pentru grupuri de interese politice. Totul din banii contribuabilului român.

Partidele actuale trăiesc într-o perfectă înțelegere, fiind moștenitoarele PCR. Nimic bun nu se mai poate aștepta de la ele, sunt simple lipitori abonate la banul public, incapabile să asigurr un management performant.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button