Distribuți acest articol

Political.ro a realizat un sondaj pe tema tot mai fierbinte din spațiul public și anume vânzarea Portului Constanța de către guvernul condus de PNL, USRPLUS și UDMR.

Într-o proporție covârșitoare românii afirmă că nu sunt de acord cu înstrăinarea Portului Constanța, poartă strategică a României la Marea Neagră. Florin Cîțu a modificat legea activelor de stat cum a ajuns la guvernare cu scopul clar de a vinde companiile românești străinilor.

Un angajat portuar afirmă că Portul Constanța e folosit gratis de multinaționalele din Vest ce dețin 80% din economie+resurse – și de politicienii ce aduc de afară mii de tone de marfă fără acte sau cu acte false, se arată într-un mesaj transmis Political.ro.

„Un hoț ne-a vândut flota, urmașii lui ne vând și portul Constanța! Bravos națiune! Astea sunt „investițiile” dreptei. Dar e „guvernul meu” poporul m-a votat cu 66 la sută” și fac numai ce vreau eu!”, este un alt mesaj critic adresat fostului președinte Băsescu și actualului președinte al României Klaus Iohannis.

94% dintre români consideră neoportună vânzarea Portului Constanța.


Distribuți acest articol