Un sondaj de opinie, lansat de câteva zile, relevă faptul că oamenii nu și-au pierdut încrederea în Biserica Ortodoxă Română, chiar dacă împotriva BOR se duce o puternică campanie media din partea presei plătită de guvern cu 50 de milioane de euro.

Voi mai aveți încredere în Biserica Ortodoxă Română?

Mai mulți oameni și-au arătat susținerea pe Facebook pentru această instituție:

“Da, cred cu tărie în biserica ortodoxă! Sunt mulți care nu o suportă și o blamează. E un adevărat complot împotriva bisericii ortodoxe, dar Bunul Dumnezeu nu doarme.”

“Eu cred în Sfânta Treime și Maica Domnului! Biserica este Casa Domnului! Acolo aflu liniștea si binecuvântarea Divină!”

“Credința în Dumnezeu și în Biserica Ortodoxă Română, sunt unica oportunitate pe care o mai am! Multă putere tuturor Preoților și sănătate!”

“Am încredere în Sfânta Treime și Maica Domnului, în Toate Puterile Cerești și în Îngerului meu Păzitor”

“Da !!! Am încredere în credința ortodoxă, chiar și în preoți! Dacă cei care o vorbesc de rău ar merge la sljubă, ar vedea cât de liniștiți pleacă de acolo!”

“Am încredere în tot ce reprezintă credință ortodoxă dar nu accept ca preoții să se implice în vaccinare, ei au o altă menire pe pământ”

Foarte multi oameni sunt indignați pentru mișcarea actualei guvernări privind politizarea bisericii. Amintim faptul că, Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu și Prim-ministrul Florin Cîțu au obligat Biserica Ortodoxă Română să se implice în campania de vaccinare și să informeze cetățenii cu privire la beneficiile acesteia.

“Mai mult, este nevoie – și am spus-o și la întâlnirea cu cultele și mi s-au dat asigurări – de o implicare a bisericii în această campanie de vaccinare, mai ales în mediul rural. E nevoie ca toți românii din mediul rural să aibă aceste informații și să poată să se vaccineze”, a mai spus premierul.