Traseiștii buni și răi – CRITICII.RO
Distribuți acest articol

În urma unui sondaj online realizat de Polical.ro românii afirmă că Ludovic Orban și Rareș Bogdan nu ar fi potriviți pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal și consideră că ar trebui aleasă o altă persoană în acest post în proporție 61%.

Ludovic Orban a reînviat clasicul USL, monstruoasa coaliție, pentru a rămâne la putere. La această ciolaniadă a fost invitat și Marcel Ciolacu pentru a-și asigura funcția de președinte al Camerei Deputaților, iar pesediștii să susțină la nevoie deciziile guvernului Cîțu.

  • Constatăm cu dezamăgire că „practicile nesanatoase” ale guvernelor anterioare au fost însușite rapid de Guvernul Cîțu. Proiectul de OUG propus spre adoptare ,fara consultarea AMR si a celorlalte structuri asociative, transformâ astfel un instrument de dialog între doi parteneri egali (administrația centrală-administrația locală) într-un act formal, menit să mimeze respectarea legii, dar încălcând în fapt și litera și spiritul ei.
  • Adoptarea unei ordonanțe de urgență care modifică peste 20 de acte normative, cu impact în diverse domenii precum: bugete locale, fiscalitate, asistență socială, educație, salarizare, sănătate, muncă, etc, fără respectarea minimă a regulilor în domeniul transparenței și dialogului cu structurile asociative , este de natură să tragă un semnal de alarmă cu privire la capacitatea Guvernului de a realiza reforma statului, așa cum și-a asumat prin programul de guvernare.”, a fost mesajul venit de la liderul primarilor Emil Boc.

Se pare că de atunci se pregătesc liberalii ardeleni să i-a cu asalt Bucureștiul în frunte cu Rareș Bogdan, pentru al alunga pe trădătorul Orban care a bătut palma cu Ciolacu, Barna, Cioloș, Hunor, iar pe ei i-a lăsat cu buza umflată. Revolta din umbră nu se rezumă doar la primarii ardeleni, mai mulți lideri din Banat și Oltenia au aderat și ei la răscoala liberală.

Ludovic Orban a intrat în silenzio stampa și își pregătește la rândul său apărarea împotriva răsculaților care doresc să-l zboare din toate funcțiile. Cei din tabăra Orban afirmă că Rareș Bogdan și gașca lui strică imaginea partidului, în tentativa de a mai stopa valul mediatic ce apasă puternic asupra mult iubitului Ludovic.

Aceste jocuri de putere lansate de liberali în spațiul public nu aduc nimic bun României și ne arată adevărata față a acestor impostori din politica românească.


Distribuți acest articol