Politică

Sistemul tremură – Apeluri telefonice false date în toată țara ca să descurajeze votanții AUR

Răspândirea de mesaje mincinoase nu e pedepsită?„, a scris George Simion pe blogul său. Mii de oameni m-au alertat în ultimele zile că au primit apeluri telefonice false! Frica de AUR naște idei revoltătoare în mintea celor care știu că în 2024 își pierd scaunele moi, că toate sinecurile lor își pierd posturile și că aceste alegeri istorice de anul acesta îi vor trimite la coșul de gunoi al istoriei. Acolo unde, de fapt, le este locul!

Disperarea lor atinge cote maxime cu fiecare zi care se scurge spre data alegerilor din 9 iunie. Simt frica, sunt în haos, știu că după 9 iunie își pierd funcțiile, își pierd combinațiile, pierd tot!

Și, la ce recurg ei încercând să ne oprească și să vă oprească? La apeluri telefonice, neasumate, plătite din banii contribuabililor români, pentru a încerca să nu piardă alegerile! Josnic! Umilitor!

Aceste apeluri telefonice, primite de la numerele 0377900838, 0377900832, 0377900836 și 0377900834 transmit mesaje care spun că în diferite localități George Simion sau AUR a făcut blat cu PSD și/sau PNL.

Astfel de inepții debitează cei ce dau apelurile false:

Vă las mai jos doar câteva exemple, dintre cele semnalate mie:

Iași:

Baia Mare:

Cluj:

Mesaj primit pe Facebook:

Alba:

Timișoara:

Repet ceea ce am mai spus de nenumărate ori: AUR face alianța doar cu românii, nu facem blat nici cu PSD, nici cu PNL, nici cu USR, nici cu UDMR.

Dacă și tu ai primit astfel de apeluri, lasă în comentarii, mai jos.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

1 comentariu

  1. Înregistrați apelurile de acest fel, și faceți plângere la politie, ca să le urmărească. Chiar dacă numerele sunt de la jandarmerie , SRI, primarii, ca sunt nr fixe date din incinta unor clădiri bugetare, și pot fi foarte ușor depistate telefoanele, și chiar dacă persoanele sunt babane, reclamațiile trebuie rezolvate,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button