ActualitateMagazin

Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Roma

Simona Halep s-a calificat, după un meci intens, în finala turneului de la Roma, învingând-o pe Garbine Muguruza. După un prim set în control (6-3), Simona a condus cu 4-2 în al doilea, moment din care i-a permis adversarei să revină în meci (4-6).

În decisiv, Simona s-a dus la un game distanţă de marea finală (5-1), dar a avut dificultăţi mari în a închide partida (s-a impus până la urmă cu 6-4, pe serviciul ibericei), informează Hotnews.ro.

Ziarul spaniol Marca a scris că Garbine Muguruza a jucat bine în meciul din semifinalele Internaţionalelor Italiei, dar nu a putut ţine ritmul impus de Simona Halep. „Simona este o jucătoare de tenis nemiloasă, dacă simte sânge nu se opreşte”.

În finala de luni, Halep se va duela cu învingătoarea partidei dintre Marketa Vondrousova (19 WTA) vs Karolina Pliskova (4 WTA, favorită doi).

Pentru calificarea în finală, Simona va primi 150.000 de euro şi 585 de puncte WTA în ieararhia de simplu. Marea câştigătoare a turneului de la Foro Italico va primi 205.190 de euro şi 900 de puncte WTA.

 » sursa: ebihoreanul.ro

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button