Distribuți acest articol

Partidul AUR a organizat astăzi un protest anti-măsuri COVID la Cluj. Printre lucrurile pe care aceștia le-au cerut a fost să se renunțe la obligativitatea purtării măștii de protecție în aer liber pe motiv că „nu are rost”. Printre cei care au ținut un discurs s-a numărat și liderul George Simion.

„Starea de alertă este un teatru ieftin. Trebuie să se oprească. Nu are nimic democratic în ea. Dorim să se oprească acele măsuri abuzive care nu au justificare medicală. Vrem ca masca să nu o mai purtăm în aer liber unde nu are rost. Vrem să ne bucurăm de soare și să respirăm aer. Vrem libertate și drepturi pentru țara noastră”, a spus deputatul AUR de Cluj, Ilie Colșea.

George Simion a avut și el un discurs prin care a cerut corectitudine când vine vorba de măsurile anti-COVID.

AUR este singurul partid care ține cu românii. Nu ne luptăm cu restricțiile, ci pentru a pune un climat de corectitudine și a avea un viitor în țara noastră. Cei care ne conduc astăzi nu se gândesc la un viitor pentru români, ci doar pentru ei și copiii lor. În această criză s-a furat mai mult într-un an în România decât în 10, iar în 30 de ani au furat o țară întreagă.

Nu vrem să permitem ca politicienii să își rotunjească veniturile pe seama noastră. Avem încă dreptul de a pune la îndoială o măsură sau alta. Nu trăim în dictatură. Mai suntem oameni care gândim și care simțim sau iubim. Sunt încă mulți români care nu doresc să renunțe la liberate, români care își iubesc patria.

Ceea ce ne omoară este mai mult decât acest virus este sărăcia și furăciunea. Sunt mulți oameni rămași fără viitor, copii care cresc fără educație. Cel mai mult ne doare că nu vedem ieșirea din impas. Aceasta este durerea noastră. Suntem oameni care simțim, care nu putem sta deoparte când se întâmplă aceste lucruri.

Nu suntem de acord cu un pașaport de vaccinare. Președintele spunea în ianuarie că se va opune la așa ceva, dar săptămâna trecută a spus cu totul altceva. Suntem oameni care au dreptul la alegere. Noi trebuie să alegem pentru noi. Vreau să felicit oamenii de aici că sunt liberi și nu lasă un aparat uriaș de propagandă să vă sperie. Refuzați spaima, refuzați să vă temeți. Dumnezeu să ne ajute și Dumnezeu să ajute România”, a explicat George Simion.


Distribuți acest articol