Recomandarea redacției

Simbolul reziștilor cere sancționarea lui George Simion: „Mi-a repetat numele cu un ton disprețuitor și m-a tras de urechi”

Deputatul USR Iulian Bulai a cerut conducerii Camerei Deputaților sancționarea liderului AUR, George Simion: „M-a apucat cu degetele de urechi și mi-a repetat numele cu un ton disprețuitor”.

Incidentul a avut loc pe data de 22.03.2022, în sala de plen a Camerei Deputaților, în timpul desfășurării lucrărilor unei ședințe.

Sigur că tragerea de urechi a fost una simbolică. Deputatul Iulian Bulai a confirmat că nu l-a durut deloc.

Reacția lui George Simion a venit după ce Iulian Bulai l-ar fi acuzat în fals că primește bani de la Vladimir Putin. Nu există nici o dovadă că partidul AUR ar avea vreo legătură cu Rusia.

Gestul a fost mai mult decât unul prietenesc, putem spune chiar școlăresc.

”Supun atenției dvs faptul că pe data de 22.03.2022, în sala de plen a Camerei Deputaților, în timpul desfășurării lucrărilor acestei ședințe, domnul Simion, care se deplasa prin sala de plen, făcând o transmisie în direct pe Facebook, mi-a adresat câteva cuvinte, subsemnatul fiind așezat în banca din sala de plen, apoi m-a agresat fizic, apucându-mă cu degetele de ureche.”, a spus Iulian Bulai.

Mai mult, deputatul USR îl acuză pe liderul AUR că i-a repetat numele ”cu un ton disprețuitor”.

Back to top button