ActualitateRecomandarea redacției

Șeful jandarmeriei române anchetat de DNA. George Simion: să se facă dreptate

Șeful jandarmeriei române este anchetat de către procurorii DNA pentru faptul că în timpul pandemiei, când toată lumea era ținută în casă, și-ar fi pontat în mod ilegal ore suplimentare.

Este vorba despre Bogdan Enescu, personaj controversat implicat în mai multe scandaluri. Sub conducerea acestuia jandarmeria română a excelent doar în violențe îndreptate împotriva propriilor cetățeni în apărarea clasei politice ce conduce spre propriul interes România.

George Simion, liderul protestatarilor din Piața Victoriei, afirmă că una din cele 10 revendicări ale pieței este chiar demiterea acestui „personaj dubios cu legături cu clanurile interlope din România. El este vinovat de abuz în serviciu, de realizarea de poliție politică prin executarea de operațiuni ce implică jandarmeria română la comandă politică”.

Ca fiecare inculpat celebru și șeful jandarmeriei române, Bogdan Enescu, se consideră nevinovat și cere aflarea adevărului:

“Am discutat cu procurorul de caz. Cercetările în caz continuă și se va face lumină fără nicio problemă în acest caz.

Vă pot spune că îmi doresc să se facă lumină în acest caz, pentru că nu este o situație benefică, nici din punct de vedere personal, nici din punct de vedere instituțional. Voi da tot concursul, și instituția și eu personal ca să se facă lumină în acest caz. Nu am nicio intenție de a ascunde adevărul sau alte situații care pot conduce la clarificarea acestui caz”.

Peste 900 de ore și-a pontat în mod ilegal șeful jandarmeriei române aducând bugetului de stat un prejudiciu de peste 40 000 de lei.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button