Politică

Secretarul general adjunct NATO se ocupă cu războaiele, cu asta ar trebui Geoană să se ocupe, nu cu lansări de cărţi și alegeri în România

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că este ferm convins că va candida Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale, arătând că el a crezut că acesta se ocupă cu războaiele, pentru că cu asta se ocupă NATO.

Iată ce a spus acesta: „Avem două conflicte, unul în Ucraina şi unul în Orientul Mijlociu şi România, statul român, are şansa de a avea pe secretarul general adjunct al NATO, pe domnul Mircea Geoană. Am crezut că domnul Geoană se ocupă cu războaiele, cu asta se ocupă NATO, nu cu lansări de cărţi”

„Am înţeles, domnul Geoană este în campanie, domnul Geoană va candida. Eu nu sunt ironic, dar eu prespun că românii aşteaptă în primul rând de la mine să vorbesc despre ce fac la Guvern”, a mai comentat preşedintele PSD.

Marcel Ciolacu a continuat: „Eu cu românul Mircea Geoană nu am avut nicio discuţie în ceea ce priveşte situaţia de criză de securitate în care ne aflăm. Cu toţi responsabilii din domeniu am avut discuţii. Am avut cu toată lumea, mai puţin cu domnul Geoană, românul nostru, care e acolo”.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button