Politică

Se va închide Valea Oltului – Sorin Grindeanu susține că nu există altă soluție – Pe timpul nopții nu se lucrează în România

Sorin Grindeanu a anunțat că va închide timp de o lună Valea Oltului, singura cale de legătură către vestul țării!

Nu era suficient că transportatorii și românii îndură la granițe umilința Schengen, acum trebuie să mai îndure încă o umilință din partea guvernării PSD-PNL.

Sorin Grindeanu a avut tupeul să iasă public să spună că nu există o altă soluție. Dacă discuta cu specialiștii în domeniu, atunci ar fi descoperit că exista una foarte simplă care se aplică peste tot în lume, dar chiar și în România: să se lucreze pe timpul nopții, nu ziua!

Ceea ce nu spun Sorin Grindeanu și Marcel Ciolacu este că după această lună de blocaj pe Valea Oltului va mai urma încă o perioadă în care vor închide circulația pe DN 7 Valea Oltului. De ce? Pentru că atunci vor veni și ne vor spune că urmează lucrările efective la autostradă.

AUR solicită ministrului Sorin Grindeanu să renunțe la aroganța care îl caracterizează și să discute cu specialiștii în domeniu, astfel încât românii să nu aibă de suferit.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button