Distribuți acest articol

Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului Președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, arată un comunicat al premierului Florin Cîțu.

Politicienii USR-PLUS au sărit la decizia premierului și denunță o agresiune în cadrul coaliției de guvernare. Dacian Cioloș nu ar fi fost informat de această decizie a premierului.

„Nu cred că ăsta a fost motivul de justificare a demiterii unui ministru. Premierul era informat, din ce știu eu… Ordinul acela conținea recomandări. Trebuia o discuție. Dar nu mi se pare un motiv să-l demiți pe ministru. Vlad VOiculescu are sprijinul nostru.

O să avem o discuție în cadrul USR-PLUS și decidem ce facem în continuare. O să aștept să văd rezultatul discuției”, a spus Ionuț Moșteanu


Distribuți acest articol