Politică

Se abandonează corabia – Val de demisii în USR – Senatorul Andrei Postică pleacă din partid

Senatorul USR Andrei Postică şi-a anunţat demisia din partid, precizând că “despărţirea” a fost inevitabilă întrucât ce îşi doreşte el să facă nu se regăseşte pe agenda actualei conduceri.

“Suntem în garnituri de tren diferite de ceva timp, iar astăzi macazul ne-a trimis spre alte direcţii”, a precizat senatorul într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, senatorul a afirmat că nu se va retrage de pe scena politică şi va activa în continuare ca senator neafiliat.

Mesajul lui Andrei Postică

Mă aflu în trenul care a părăsit gara “Noul USR”… nu-s primul şi probabil nici ultimul.

Toate-n lume sunt trecătoare, oameni vin şi trec mereu. Aşa se rezumă viaţa noastră a tuturor. Politica nu poate face notă discordantă.

Vă anunţ, cu mare tristeţe, că momentul pe care nu mi l-am dorit a sosit. Acum câteva minute mi-am înaintat demisia din USR şi voi activa ca senator neafiliat în Parlamentul României. După 7 ani despărţirea era inevitabilă. Ce îmi doresc eu să fac nu se regăseşte în agenda actualei conduceri, conducere care a avut de-a lungul timpului sprijinul meu, încrederea mea, votul meu. Suntem în garnituri de tren diferite de ceva timp iar astăzi macazul ne-a trimis spre alte direcţii. Sper ca demisia mea să fie una cu folos pentru ambele părţi.

Rămân senator neafiliat, îmi voi duce la capăt mandatul în folosul cetăţenilor şi al României şi voi face tot ce ţine de mine pentru a respecta Constituţia României şi statul român.

Mulţumesc colegilor de bun simţ, educaţi şi inteligenţi care mi-au fost aproape, mi-au fost sprijin. O adevărată oază într-un deşert de ipocrizie. Fără ei ar fi fost infinit mai greu.

Mulţumesc USR pentru tot ce mi-ai oferit şi învăţat în toţi aceşti ani. O lecţie de viaţă care m-a maturizat deplin şi care mi-a arătat cu adevărat faţa politicii din România.

Când Dumnezeu închide o uşă…. deschide undeva o fereastră.

Rămas bun USR…!

Reamintim, în acest context, că, la inceputul lunii septembrie, deputata Cosette Chichirău şi-a anunţat demisia din Uniunea Salvaţi România, partidul despre care susţine că are “motorul cam gripat şi nu mai trage”. În acelaşi timp, a anunţat că va candida la alegerile de anul viitor pentru funcţia de primar al municipiului Iaşi.

Câteva zile mai târziu, senatorul Claudiu Mureşan, ales pe listele USR la alegerile din 2020 s-a înscris în organizaţia PSD Sibiu, după ce a anunţat că s-a afiliat grupului social-democrat din Senat.

Mureşan a anunţat, în plenul Senatului, că se alătură grupului politic al PSD pentru că are “garanţia” că îşi poate continua proiectele.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button