Magazin

Scuza pe care a găsit-o șeful poliției din Crevedia: „Era gard inalt, nu stiam ce se intampla acolo”

Seful sectiei de politie din Crevedia sustine ca nu stia ce se intampla in curtea statiei GPL, desi aceasta trebuia sa fie inchisa, iar primarul PSD a declarat si el ca nu a primit nicio reclamatie si ca nici el nu stia ce se intampla la statia GPL.

Andrei Parvan, seful sectiei de politie, a declarat ca nu avea idee ce se intampla la statia GPL, „mai ales ca era gard inalt si acoperit si nu se vedea miscare”.

Sediul de politie este in linie dreapta cu locul in care a avut loc deflagratia. Tot la drum, la o distanta de aproximativ 3 km.

Intrebat daca a primit vreo sesizare din partea localnicilor despre statia GPL, politistul a declarat ca nu stie sa fi existat asa ceva in cei 15 ani de cand lucreaza acolo. El a precizat ca „daca vedea ca intrau sau ieseau cisterne din curte, nu era treaba lui sa verifice”.

Localnicii spun insa cu totul altceva: „Se oprea traficul cand iesea cisterna din curte. Si obisnuia sa fie si cate o masina de la Rutiera, cu radar, fix in zona fostei statii”. „Statea radarul acolo. Chiar si pe mine m-au luat, aveau masina neinscriptionata. Era locul lor preferat. Cu un Logan alb, geamuri fumurii, nici nu-ti dadeai seama, la cate masini erau acolo, la poarta”, a precizat un localnic.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

1 comentariu

  1. Dar când își primea dreptul vedea??? La pușcărie cu el,confiscată averea și să plătească cu vârf și îndesat despăgubiri către toate victimele acestei nenorociri .Doar așa își mai spală din păcate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button