Distribuți acest articol

Conform rechizitoriului din dosarul 10 august 2018 întocmit de procurorul Stoica prin DIICOT; Mălin Bot, Fieger Săvulescu-vocea străzi, Ene Ion și Stan Bogdan, prin acțiunile lor din timpul și zilele premergătoare protestului din 10 august au ”justificat” intervenția brutală a jandarmeriei, probat cu multe postări, poze și video ale acestora depuse la dosar.

„Odată ce justiția prin Tribunalul București a decis definitiv că clasarea dosarului 10 August este justificată, pentru că viață mi-a fost pusă în pericol în dată de 10 august 2018, dovadă fiind și cele 2 internări de urgență din 13 și 15 august 2018, mă voi îndrepta în solidar într-un proces civil și penal împotriva instituției jandarmerie Române și a celor care conform rechizitoriului au instigat și argumentat intervenția brutală a jandarmeriei.

Într-un Stat de Drept, violențe de o asemenea gravitate ce au făcut înconjurul lumii nu trebuie să se mai întâmple, iar vinovații trebuie să plătească și nu acoperiți, indiferent că aceștia sunt politicieni, forțe de ordine sau protestatari.

De ce credeți că cei enumerați mai sus nu au participat la protestele de după hotărârea instanței din 2.03.2021 ba chiar au fost împotriva protestelor din ultimele 2 zile din față Tribunalului București ?
Logic că lor le este convenabil ca dosarul să nu meargă în instanță unde se judecă și se pronunțau condamnări. La ora asta ei rămân OFICIAL în istoria lui 10 August 2018 doar niște instigatori, jandarmii simplii executanți a unor ordine, iar cele 800 victime fără dreptate făcută.”, a scris Sandu Matei pe pagina sa de Facebook.

https://web.facebook.com/luiza.lullu/posts/2876574512560791

Distribuți acest articol