Distribuți acest articol

Sabin Gherman nu se mai satură să fie luat la P..Ă de către români, nemulțumiți de faptul că acesta se leagă permanent de AUR, făcând binențeles în acest fel jocurile ocupanților străini dar și a celor care trag sforile prin politica românească.

Sabin Gherman se pretinde un jurnalist independent, dar toți știu că este doar un pion folosit de sistem. Cum sistemului nu îi place de AUR căci dorește oprirea jafului la care este supusă România, l-a pus și pe Sabin Gherman să latre către George Simion.

Dar ce să vezi: pretinsul jurnalist nu a priceput o iotă din activitatea sa de până la acest moment: turma nu se duce după lup, atunci când lupul își dă arama pe față. Degeaba pretinzi că vrei binele stânei, că se prind oile la un moment dat că lupul rămâne lup.

Din vreo 90 de comentarii lăsate de români lui Sabin Gherman pe postarea sa făcută recent la adresa AUR și a lui George Simion, peste 90% din poziționări favorabile partidului patriotic românesc și foarte puține sunt în favoarea celor susținute și afirmate de pionul Sabin Gherman.

Iată doar câteva dintre comentarii:

Vai de capul vostru de ziariști independenți, vă vindeți pe doi galbeni și trăiți de pe urma donațiilor…..jalnic unde puteți ajunge.

Va stimez mult, domnule Gherman pentru un lucru: veti fi exemplul perfect pe care-l voi da copiilor mei atunci când îmi vor cere explicația proverbului “Prostu’ nu-i prost destul, dacă nu e și fudul!”.

Doamne, urât v-ați metamorfozat, domnule Gherman!Nu mă uit la subiectul ăsta, ci la multele în care intrați în ultima vreme, cu un simț al realității tot mai debil. Ce buruieni creșteți în grădină?

Cei de la AUR nu au picat nici un test de “maghiară”. Încercarea de a crea impresia că AUR împrumută ceva din politica lui Viktor Orban, reprezintă de fapt o încercare de denigrare a celor de la AUR. Sistemul a observat că AUR are o poziție bună în sondaje, și încearcă să inducă această eroare. AUR nu a preluat nimic de la Orban, nu s-a apropiat în nici un fel de Orban sau Fidesz, aici e vorba de o încercare de compromitere a grupării AUR. Avem o judecată , e cazul să o folosim.

Aveți grijă. Se apropie sfârșitul lunii. În solda cui mal sunteți ? La cine semnați ștatul de plata ? Băgați ceva noutăți pe moară. În ultima vreme doar refrene.

Nene Ghermane, acum trebuie să ne lămurești dacă ai primit comandă să faci baletul ăsta sau duci lipsă de inspirație și nu mai găsești subiect de discuție . Ai ajuns să te aliezi cu agentul Gușă numai să fi în vizorul publicului… Cu siguranță poți coborâ și mai jos…


Distribuți acest articol