Distribuți acest articol

Klaus Iohannis este aspru criticat de români și tras la răspundere chiar pe pagina sa oficială de Facebook. Oamenii îl întreabă unde este programul “România educată”, de ce ține școlile închise, restaurantele, de ce a distrus economia, de ce nu dispar pensiile speciale așa cum a promis.

Cetățenii sunt cel mai revoltați din cauza distrugerii sistemului de învățământ și neimplementarea programului “România educată”.

Ce îi transmit românii președintelui:

 • Romanilor li s-a promis și eliminarea pensiilor speciale! Românii au fost mintiti 31 de ani și sunt mințiți în continuare, doar promisini care nu sunt onorate de fiecare dată înainte de alegeri!
 • Ați promis “Romania educata” și ați numit un impostor, pe Sorin Cîmpeanu, drept ministru al Educației. Nu cred că înțelegeți termenii “restructurare” și “reformă”.
 • Nu pot să cred că asta înseamnă pentru dumneavoastră România Educată, acceptând la cârma Educației pe Sorin Câmpeanu!!! Este o ofensă adusă tuturor cadrelor didactice și părinților!!
 • Despre o reforma în justiție nimeni nu vorbește! Eliminarea pensiilor speciale și reducerea nr de parlamentari!
 • Din ’89 ni se tot promite…adică voi promiteți. În loc să vă luptați între voi, mai faceți câte ceva și pentru bunăstarea românilor, că de vorbe frumoase suntem sătui.
  Nu uitați că sunteți președinte DOAR pentru că ați candidat cu Dăncilă.
 • Ce caută domnule Președinte domnul Sorin Câmpeanu la Ministerul Educației? Un traseist politic care a schimbat 3 partide și care a făcut praf învățământul în mandatul trecut de ministru al Educației!
 • Domnule președinte citez din presa națională de astăzi “Cătălin Raiu, expert OSCE privind libertatea religioasă, atrage atenția că pentru prima dată după Revoluția din decembrie 1989, nu mai există nicio referire la Biserica Ortodoxă Română, la Culte sau la libertate religioasă, în programul de guvernare.”
  Sunteți bun să ne lămuriți ce se întâmplă?
 • Se putea să nu mai aruncați o pastilă și legat de campania de vaccinare? Majoritatea românilor nu sunt de acord cu aceste vaccinuri și nu prea vă ies socotelile. Mai ordonați un lockdown, mai amenințați cu înmormântările și apoi va fi mai ușor să vaccinați și forțat că doar vă taie șorțul cei de sus dacă nu faceți norma cu vaccinurile așa cum ați făcut și norma cu numărul de morți. Jegurilor!
 • Ar trebui să vă redenumiți proiectul de țară “România plagiată”. Nu aveați voie să vă bateți joc în asemenea hal de nevoia disperată de educație a acestui popor, indiferent ce datorii considerați că aveați. Ar trebui să vă fie rușine că ați girat un asemenea impostor la Ministerul Educației!! 😡😡😡
 • Da de românii ăia blocați în UK la granița cu Franța nu spunem nimic? Ăia care acum juma’ de an erau eroi? Deacuma să vedeți rafturile goale în supermarket.. Ați rupt în 2 cu acel parlament și covid.. Dar nimeni nu se ocupă de miile de șoferi blocați.. Noroc de oamenii cu suflet care au venit și au adus alimente și apă. Patetic. Practic că…. ăla de consulat este degeaba în UK
 • Domnule președinte, Asociația Suport Mastocitoză România vă atrage atenția că 121 de oameni cu mastocitoză mor. E un cancer foarte rar de sânge. Din 2014 refuzați să ma primiți în audiență. Oricum scriu degeaba…. afirmă Nidelea Nicoleta Vaia
 • Stai jos! Nota 4 la EDUCAȚIE!

Oamenii l-au votat, i-au acordat încredere și el i-a dezamăgit la fel ca și ceilalți președinți de tristă amintire, Iliescu, Constantinescu, Băsescu. Klaus Iohannis nu îi mai reprezintă pe români, nici el, nici guvernul lui.

Nu mai avem nimic de adăugat, poporul are întotdeauna dreptate.


Distribuți acest articol