Politică

Românii ridiculizează PSD și autostrada lui Grindeanu: ”Tot PSD a adus și Bechtel. De hoți vă cunoaștem!”

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a promis că va fi construită prima autostradă peste Carpați între Pitești și Sibiu, fapt ce a generat un val de propagandă în rândul baronilor locali din partid. Degeaba promit oamenii lui Ciolacu marea cu sarea pentru că românii nu îi mai cred.

PSD promite că autostrada va fi gata până în 2027 însă românii sunt sceptici și își amintesc de autostrada Bechtel prin care poporul român a fost jefuit cu circa 2 miliarde de dolari. La o postare a liderului local PSD, Ioan Mang, românii și-au spus părerea despre promisiunile social-democraților.

Avem peste 1600 de comentarii care în proporție de 95% arată ca cele de mai jos. După ce i-au jefuit 32 de ani pe români se pare că vine și nota de plată pentru PSD și PNL.

Ioana Iurciuc

S-au făcut destule contracte „cel mai mare”, ca valoare și au rămas doar contracte iar banii au dispărut. Laudati-vă după finalizarea lucrărilor contractate, ca de hoți va cunoaștem!

Toader Gheorghe

Dobitocii astia nu sunt în stare sa reabiliteze o gramada de poduri care stau sa cada sau chiar au căzut și acum visează cu ochii deschiși imposibilul.

George Stancu

Partidele politice care au condus România. ar trebuii judecate pentru subminarea economiei și trădători de țară…

Netinav Zahan

Tot PSD ia adus și pe Bektel, au luat niste bani și le-a reziliat contractul alți,acum să vedem pe cine-i face cu bani mulți, încă nu s-au născut cei care vor circula pe acea autostradă!

Ioan Crăciun

Nu va lasati pacaliti daca autostrada Cosava – Marginea are 9 km sinu ii sigur caii gata in 3 ani despre ce vorbim.

Paul Tautu

Matematicianul grindean anunta deblocarea autostrazii peste Carpati, dupa ce tot ei au bloca-o sau nu au dorit-o. In ultimii 30 ani FSN-PDSR-PSD au fost mereu la putere, direct sau prin interpusi. Au blocat spre a fi cei ce-si deblocheaza blocarile. Pecum pompierul piroman. Mi-ar placea sa cred ca am putea fi si seriosi.

Mircea Emilian Anastasiu

Dacâ contractele au fost semnate de PSD,vor fi sigur

gata peste vreo 20 ani și vor

costa de 2-3 ori mai scump

decât este preconizat!Mafia!

Anisoara Zaharia Frunza

Aveți grijă să nu construiți o șosea care duce nicăieri !

Gheorghe Albastroiu

De contracte și studii de fezabilitate(SF),ne-am săturat să vedem fapte!

Ion Sandu

Sa o vedem si pe asta ,eu le dau 25 ani daca mai apuc ,aviz urmasilor !

Paul Moglan

Absolut inutil acest proiect care se va finaliza peste două decenii, decenii în care vom ajunge să circulăm mai mult pe jos fără mijloacele cu propulsie electrică sau combustibili fosili. Practic vom călători în lume cu opincile bădiței Cârțan din aceleași motive de incompetență a factorului decizional și risipire la scară globală a resurselor.

NeyuMoise Moise

Ha -ha-ha ,Ceaușescu în 4 ani o făcut Transfagarasanul ….și cu ce tehnologie

Maria Bront

Și autostrada Transilvania a fost semnată și a avut grijă Băsescu să nu fie finalizată

Ghita Begood

PSD a făcut și imposibil construirea de autostrăzi în România timp de 30 de ani…

Carolina Farfara

Mincinoși,hoti,corupti de 30 de ani tot faceti și e praf si pulbere dupa voi.Faceti în schimb mii de angajări pt bugetari de lux, ati mărit pensiile speciale, ati permis cumul pensii speciale și salarii nesimtite la stat, ati umplut instituțiile statului cu incompetenti iar românilor de rând le ati crescut taxele și impozitele și asta dupa avalanșa de scumpiri din ultima perioadă. Dai cu autostrada ca alea 8 spitale regionale sunt tot pe hârtie, Mincinosilor!

Viorel Simon

Altă gargară marca PSD ! Nu că cei de la PNL ar fi deosebiți !

Oricum de 33 de ani doar promiteți și jefuiți țara. Până acum a-ți făcut-o cu rândul. Acum v-ați „unit” forțele „intru bunăstarea” voastră și a acoliților voștri!

Ciotorosche Valentin

Chiar n-aveti pic de rusine sa va laudati dupa ce 30 de ani n-ati facut nimic pentru romani ?

Gica Sarbu

Ce baieti,buni sunteti .Mai cunosc care a spus ca in 30 de zile taie pensiile speciale . Sunteti la fel de aceiasi mama PSD=PNL Am adunat atata scarba , cine va crede e treaba lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button