Politică

Românii muncesc 6 luni pe an pentru a plăti taxe și impozite către stat – Ciolacu susține că o ducem bine

România are o povară fiscală pe muncă foarte mare, și cea mai mare din UE pentru salariile mici. 170 de zile din an, atât îl costă pe salariatul obișnuit ca să acopere taxele imense pe care le pune statul pe salariul său.

Practic, de la 1 ianuarie până pe 19 iunie, ai muncit pentru stat. Ca să plătești pensiile speciale, sinecurile șmecherașilor, firmele de partid abonate la “programe care ajută economia”, PNDL, de exemplu, pușculița partidelor inventată de Liviu Dragnea pentru a sifona banii publici.

Nu mai vorbim de celelalte cheltuieli ale statului care cresc an de an în nesimțire. Are rost să mai spunem care este calitatea serviciilor pe care le primim în schimbul acestor taxe?

Asta dacă primim ceva. Realizați că nu îi interesează, salariile și veniturile lor speciale sunt plătite din buzunarele noastre fie că ne convine, fie că nu.

Adevărul este acesta. Românii duc în spinare un stat tot mai mare și mai costisitor. În loc să taie din risipa banilor noștri, să taie din miile de agenții inutile, să taie pensiile speciale, PSD-PNL ce fac? Ne-au crescut taxele.

Trăim deja într-o ironie foarte amară. Dar, de ce să se obosească să facă altfel când românii obișnuiți muncesc jumătate din an pentru ei, specialii.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button