Politică

Românii cred că sondajele plătite de PSD și PNL sunt false: George Simion va birui!

România este ținută în lesă de un sistem profund corupt condus de o alianță toxică, PSD, PNL și UDMR, un fel de PCR pe stil nou. Partidele sistemului investesc zeci de milioane de euro pentru a mitui presa așa zis liberă, potrivit datelor de la Autoritatea Electorală Permanentă.

Cu banii românilor încasați din subvenția publică PSD și PNL prezintă sondaje în care au împreună peste 60%, fapt ce le-ar permite să conducă România și după 2024, însă lucrurile nu stau chiar așa. Românii spun că aceste sondaje sunt false. Liderul PSD Marcel Ciolacu figurează ca cea mai populară personalitate politică în ultimul sondaj, dar românii îl umilesc pe facebook. Deci ceva nu se leagă. Nu îi mai crede nimeni pe acești mincinoși avizi de putere.

La o postare cu peste 1500 de comentarii, românii îl ridiculizează pe Marcel Ciolacu și consideră că la următoarele alegeri actuala clasă politică va fi măturată de partidul AUR.

Elena Lazar

Sondaje mincinoase cine mai votează cu trădătorii PSD PNL Usr UDMR

Aida Predescu

Cine mai votează cu aceste partide. La gunoi cu ele. Aur pe primul loc. Citiți mesajele acestea sunt sondajul adevarat

Aurora Draghici

Ce au făcut să merite asta?

Primarii care au bătut psd prin fraudă sunt la locul lor nederanjati, oamenii stau pe căldurile astea nespălați, pensiile nesimțite cu care ne-au păcălit sunt tot în buzunarele nesimțiților, pensiile promise de Olguta..la s-livară…

Maria Iftodi

Dacă populația României cu drept de vot,mai votează, pe cei care au furat,vândut și distrus România, chiar nu mai avem nici o speranță!

Danga Danga

PSD și PNL sunt la 2 metri sub pământ ,sondaj făcut de prostituate

Nicolae Lazăr

Minciuni cine ii mai vrea pe ăștia, mai bine Partidul Aur au demonstrat multe țări de cand sau lansat au bani de la Stat care nu sau atins de ei , si vor să ridice si un Spital Nou dar tinand cont de Mafia din Guvern, ei nu o să poată face acest Spital că nu îi lasă, ar trebui Toti guvernanți noștri să facă si ei ce face Partidul Aur.

Florin Ivancia

Cred că sondajele nu prea reflecta realitatea.Gunoaiele din PSD sunt la fel de vinovate de acest dezastru economic că și celelalte partide care au condus tara pina astăzi.

Elena Olari

Ne-am lămurit și cu PSD și cu PNL ,o clica de hoți și de slugi ai UE mai puțin ai poporului,vom vota cu AUR sa vedem ce vor face pentru români.

Sferdian Mircea

De 30 de ani ungurii au 5%… ăștia chiar iubesc România…nu a plecat unul…?

Dan Nicola

Minciuni plătite. Bineînțeles din banii fraierilor, doar tot dovedesc de peste treizeci de ani că le place sa fie mințiți…

Gabi Pogana

Terminaţi măi naibii cu minciunile ☝😅

AUR este pe primul loc în sondaje ,iar derbedeilor de la guvernare, le este frică și iacătă așa, vă folosește pe voi niște jurnaliști de nimic, să împrășţi minciuni, în speranța că, vor mai reuși să manipuleze lumea!…. poanta este veche și din fericire, poporul s-a trezit!

Cojocaru Liliana

Minciuni va plătiți voi PSD-UL sondaje sa creadă lumea ca sinteti tari și mari, dar sinteti ultimul gunoi politic la fel ca și toate partidele din coaliție, trădători, mincinosi, hoți și vinovați de dezastrul economic, acest sondaj este făcut de marele Pieleanu omul pesedeului, dracul va mai votează în 2024 asa jeguri de politicieni.

Octavia Mocanu

Minciuni de la CI0LACU poate tu te duci în jos cine mai are încredere în asa mincinos nu a făcut nimic amână da d vina pe alții rușine asa politician?

Viela Gafencu

România tv niște mincinoși vă plătesc hoții să mâncați căcat …🤣🤣🤣

Livia Liv

ĂȘTIA DE LA GRUPUL DE STUDII SOCIO-COMPORTAMENTALE AVANGARDE NE CRED PROȘTI, TÂMPIȚI???

CINE VĂ MAI CREDE, CU STUDIILE VOASTRE DE RAHAT (DIN PIX)?

SPUNEȚI ADEVĂRUL!

PSD, PNL, USR, UDMR = ACEEAȘI MIZERIE!

Gigi Radu

Toate sondajele sunt facute impotriva partidului A.U.R.

Coca Carmen

Voi chiar manipulați sondajele, dar nu oameni la vot vom fi pe voi și va vom termina toate planurile.. Voi la groapa de gunoi, cu PNL USR, UDMR sunteți cea mai tristă și dureroasă coaliție din toate timpurile de asa zisă democrație!

Pavel Gigel

Se minte f mult ca PSD este pe primul loc. Sau saturat romanii de minciunile lor cu salarii nesimtite, pensii speciale, diurne prostești, excursii si concedii. Ei am mărit salariile cu 20%, pe pensionari ia aburit cu un amărît de card de 500 lei pt 6 luni. DE CE NU AU FACUT INVERS, sa ia ei cardul si sa mărească pensia cu 20%. În concluzie sunt niste nenorociți, cu toții cei de la guvernare, începînd cu turistul nr.1.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button