Politică

România e salvată! Dacian Cioloș susține că este gata să candideze la europarlamentare şi la prezidenţiale

Europarlamentarul REPER, Dacian Cioloş, a spus că ia în calcul atât o candidatură la alegerile europarlamentare, cât şi una la alegerile prezidenţiale de anul viitor.

Iată ce a spus acesta:Am spus deja de mai multă vreme că sunt gata să candidez şi la europarlamentare, şi la prezidenţiale. Mă interesează proiectul prezidenţial pentru că mi se pare că în contextul actual, şi din ţară, dar şi european, rolul preşedintelui în următorii ani va fi unul cheie. În interior, pentru a reduce polarizarea şi antagonizarea – nu doar între partidele politice, dar şi între clasa politică şi societate. Dar şi rolul preşedintelui la nivel european.

Dacia Cioloș îl acuză pe Mircea Geoană că se foloseşte de funcţia de secretar general adjunct al NATO pentru a se promova în perspectiva alegerilor prezidenţiale din România.

Întrebat ce șanse sunt să deschidă lista REPER la europarlamentare, Dacian Cioloş a răspuns: „N-am discutat încă de lucrurile astea”.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

1 comentariu

  1. Chiar aveam un mare stres, va rămâne postul de Președinte al României neocupat dacă Dacian Ciolos nu se va hotărî să candideze ? In afară de faptul că a ocupat un post de comisar european, a făcut ceva pentru România ? Poate da, dar rezultatul nu este vizibil electoratului care l-am propulsat în această funcție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button