ActualitatePolitică

România continuă să se comporte precum o țară de lumea a III-a. Premierul trimite cereale ieftine în Egipt, dar aduce pâine scumpă din Germania

Avem cea mai slabă guvernare din ultimii 33 de ani.

Premierul României se află în vizită în Egipt, acolo unde se întâlnești cu înalți oficiali ai statului.

Te-ai fi gândit că Nicolae Ciucă caută noi piețe de desfacere și încearcă să vândă în Egipt produse de înaltă calitate și produse prelucrate de industria românească.

Dar de unde, România nu mai produce nimic, mafia politică a închis practic toată industria și a trimis pe români în Germania la cules de șparanghel.

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a fost primit duminică la Palatul prezidențial Al-Ittihadiya din Cairo, unde s-a întâlnit cu președintele Egiptului, Abdel Fattah el-Sisi. Cei doi oficiali au vorbit despre relațiile economice, dar și despre impactul războiului declanșat de Rusia în Ucraina.

Președintele egiptean i-a mulțumit premierului român pentru sprijinul acordat de România în evacuarea din Ucraina a celor peste o mie de studenți egipteni repatriați anul trecut, precum și pentru facilitarea exportului de cereale ucrainene pentru Egipt, potrivit unui comunicat al guvernului.

Deci România exportă grâu ieftin, brut, neprelucrat, în Egipt. La schimb va cumpără din Germania pâine scumpă și alte produse pe bază de cereale.

Nicolae Ciucă nu înțelege absolut nimic din economia țării. Noi ar trebui să vedem la ce anume folosesc egiptenii cerealele și să producem noi acele lucruri folosind forța de muncă românească. În acest fel exportăm produse finite, oferim locuri de muncă aici acasă, iar economia țării ar putea funcționa.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button