Opinii

România a căzut pradă unor analfabeți atotputernici

Imediat după căderea regimului comunist, puterea din România a fost confiscată de aparatul de represiune al regimului Iliescu, care și-a însușit practic toate resursele rămase în urma lui Ceaușescu. Societatea a funcționat cu frâna trasă prin implementarea unui capitalism de cumetrie și o democrație originală marca Ion Iliescu.

În politică, urmașii direcți ai regimului comunist au ocupat partea stângă, pe filiera FSN-PDSR-PSD. Partea dreaptă a fost mereu infiltrată de urmași ai acelorași securiști. În economie, reformele cu încetinitorul au întârziat reluarea creșterii economice și au permis acumularea de averi fabuloase ale acelorași protejați ai sistemului.

Forța a rămas la aparatul de represiune, care a confiscat practic în întregime statul român. Acum, privilegiile acestui aparat au ajuns absolut aberante. Acestea constau în salarii ce depășesc de multe ori cât câștigă omologii lor din țările dezvoltate, pensii speciale de îți stă mintea în loc. Ba chiar și pensionarea la 40-45 de ani, care chiar nu mai există în nicio țară civilizată. Asta arată nu doar că aparatul de represiune stăpânește această țară, dar acesta este într-atât de puternic, încât nici nu se mai ferește să jefuiască întreaga societate, ziua în amiaza mare și cu legea în mână: judecători, ofițeri și subofițeri de toate felurile, jandarmi, polițiști – cu toții au drepturi fabuloase.

Clasa politică, la rândul ei, protejează până in pânzele albe toate privilegiile aparatului de represiune, iar în treacăt se ocupă cu chivernisirea proprie, până la a șaptea spiță

Multe milioane de români și-au luat lumea în cap, pentru că au pierdut orice urmă de speranță că țara lor își va reveni vreodată. Cei care au bătut cu sălbăticie protestatarii din 10 august sunt bine, merci, unii ieșiți la pensie cu bani frumușei. Politicienii care au orchestrat represiunea sunt în continuare la butoane – unii, reveniți după ce partidul niciodată liberal a făcut o binemeritată coaliție cu cel mai corupt şi putred partid din România . PCR trăiește prin PSD, PNL, și UDMR, plus anexa neomarxistă USR.

Pe măsură ce aparatul de represiune își consolidează puterea, decidenții politici sunt tot mai nevolnici, cu liceul terminat pe la 40 de ani, cu facultăți făcute la apelul bocancilor

Să ne uităm la actualul guvern și să ne crucim: chiar admițând, prin absurd, că acești oameni chiar ar vrea să facă ceva așa cum trebuie, sunt pur și simplu incapabili. De altfel, putem observa nu doar că avem cel mai numeros și mai bine plătit aparat de represiune din întreaga Europă, dar este şi cel mai impotent.

Atotputernicii Ciucă și Ciolacu, agramați și plini de ei, își duc mandatele pe spatele unei națiuni în moarte clinică. România a devenit un stat capturat de niște analfabeți atotputernici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button