Politică

Reglare de conturi în Parlament – Cătălin Predoiu atacă USR: „Ați plecat cu pantalonii murdari de la guvernare”

A fost circ în Parlamentul României, acolo unde ministrul de Interne Cătălin Predoiu a fost chemat pentru explicații privind problema drogurilor. Ministrul a acuzat USR că joacă la două capete, de vreme ce aleșii USR susțin că că marea problemă sunt drogurile, dar în același timp promoveaază și susțin un proiect de lege privind legalizarea canabisului.

Iată ce a spus Cătălin Predoi: „V-ați trezit după Vama Veche și ați mirosit că este o temă electorală, dar nu aveți onestitatea să o faceți corect. Ați plecat cu pantalonii murdari să dați piet cu PNL-ul la guvernare. Ați fost un adversar slab, nu m-ați satisfăcut.”.

Predoiu a continuat: Cel mai consumat drog este canabisul, urmat de substanțe psihoactive. Vă spune ceva canabis, domnilor deputați de la USR? Ar trebui să vă spună pentru că dvs, care vă frângeți mâinile acum de această problemă, ați promovat și susținut un proiect de lege privind legalizarea canabisului. Pe de o parte veniți aici și spuneți că e mare problema cu droguri, și să știe românii, pe de altă parte, cereți în Parlament legi pentru legalizarea consumului de droguri, asta este realitatea.”

Și nu e doar una. În 2019, fosta colegă Presadă, susținută de fostul dvs lider de partid, susținut, vârf de lance, de fostul premier Cioloș, făceați campanie la festivalul Saga pentru consumul de droguri, promovând proiectul de lege 3 grame. Ăsta e partidul dvs, trei litere, trei grame. Proiectul în care se spunea că ar trebui să fie legalizat consumul și deținerea de droguri, dacă sunt 3 grame, ca să lămurim aceste lucruri de la început”, spune Cătălin Predoiu.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button